benika -> RE: Ali preveč kompliciram? (8.11.2010 15:30:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b IZVIRNO SPOROČILO: Greenie Joj res si ne želim bit enkrat tašča kaki taki komplikatorki, kakršnih je veliko punc tuki gor, majkumila. Pa soka ne sme pit, pa točn ob sedmih more spat, pa bog ne dej pou ure risank gledat ... umirite se in pustite, da tudi stari starši uživajo s svojimi vnuki. Glede kopanja pa: 1. ne, ne rabi it vsak dan pod tuš, š saj ni 30+ stopinj, še posebi ne, če je na obisku. 2. hčerke ne kopam v majhni banjici že od 9 meseca naprej, dosti bolj uživa v veliki, misliš da tvoj ne bi? aja sej res te je spet strah ... 3. a če bi se pa tvoja mami kopala z njim, bi ti blo pa kul? ok, jaz odgovarjam zase - avtorica teme bo zase - ne dajem navodil, kako naj delajo z njo, ampak... kopat se pa res ne rabjo z njo. niti tašča, niti moja mama. če bo kdo nag z njo v banji, bom to ali jaz (njena mama), ali moj mož (njen oče) in ja, tud jaz je ne kopam v mali banjici... sicer ok, tolk pameti pa imajo tako moja mama, kot moja tašča - vsaj zaenkrat Pod tole se podpišem. Tudi meni ne bi bilo rqavno všeč, če bi se tašča ali moja mami kopala skupaj (gola) z mojimi otroci. In tudi ne razumem, zakaj je tako narobe, če se otroka en dan samo umije in ne skopa
|
|
|
|