Spet drekec....... (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

pčka -> Spet drekec....... (3.8.2005 21:26:28)

Žiga too much kaka, se mi zdi. (no vsaj zadnja 2 dneva)
Previjam ga na 3 ure, včasih tudi bolj pogosto, ker se širijo vonjave. :( Vsako pleničko pa kvalitetno napolni.;)
Star je mesec in pol, je dojen, včasih pa prileti tudi kakšna flaška aptamila.
Predno se pokaka se zvija, da o obrazni mimiki in jakosti glasu med tem ne govorim.
Zanima me, če vaši :duda: tudi tako pogosto in obilno kakajo?

zi&mm -> Spet drekec....... (3.8.2005 22:18:03)

No, najin Žiga je tudi ogromno kakal, vsako previjanje polna plenička in včasih se je še na previjalni mizici pokakal :) pol pa se je nekje pri 7tednih umirilo ampak spet ne prav, ker ni kakal tudi do 5dni skupaj in se ob tem mučil, napenjal, mimike in vse možno, sedaj nekje 10dni pridno vsak dan tudi 2xdnevno se včasih zgodi

zi&mm -> Spet drekec....... (3.8.2005 22:18:29)

No, najin Žiga je tudi ogromno kakal, vsako previjanje polna plenička in včasih se je še na previjalni mizici pokakal :) pol pa se je nekje pri 7tednih umirilo ampak spet ne prav, ker ni kakal tudi do 5dni skupaj in se ob tem mučil, napenjal, mimike in vse možno, sedaj nekje 10dni pridno vsak dan tudi 2xdnevno se včasih zgodi

zi&mm -> Spet drekec....... (3.8.2005 22:19:03)

Ups, kr 2x isto sporočilo; kaj je zdaj to :zmeden2:

pčka -> Spet drekec....... (3.8.2005 22:36:18)

je treba počas klikat......;)

hehehehe
sem pogledal mal album.....
heheheh
a je to modern da so vsi žigi tko lasati.....:zmeden:
khm.....
tm na eni slikci je pa res pošteno se spraznu.....
no kej tacga pr nas še nismo dožvel....me ja pa zadnč en meter od previjalne zadel.....šment.....

jazz -> Spet drekec....... (4.8.2005 9:28:39)

Pri dojenih otrocih je čist normalno če kakajo tut desetkrat na dan, ker je materino mleko lažje prebavljivo. Kar se tiče pa smradu,mimike in glasnosti- pjebi so pjebi- kaj bo šele ko bo konzumiral eno orenk pizzo in dva velka piva?!!!

Vrtnica1 -> Spet drekec....... (4.8.2005 9:49:02)

No, pa še en Žiga počne isto. Naš Žigec menda tudi do 8x na dan kaka, pa se ob tem napenja in stoka in prdi, da je joj. Čeprav se mi zdi, da s epočasi umirja. Star bo pa 2 meseca ta teden. Tudi sama mu tu in tam dodam hrano, pretežno se pa dojiva.
lp, V. :rozica:

Grascakinja -> Spet drekec....... (4.8.2005 11:33:56)

No da ne boste sami Žigati, tudi ena Karolina počne isto na isto podlago (dojenje pa kaka flaška), včasih pa malo manj, samo da ima 1 mesec. Smrdi pa ne :zmeden: al pa jest zasleplena od materinskih čustev nič ne voham :)-.

Stran: [1]