|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strah
7.11.2010 17:28:12   
lipikica
senm novopečena mamica pa me nekaj zanima- mala ima en teden. pa me je kar naprej strah- ali je zdrava, ali se redi, pa razmišljam v naprej. joj da se ji ne bo  kaj zgodilo, kar naprej hodim k zibki in gledam če diha- bojim se smrti v posteljici- JE TO NORMALNO. ko pridejo obiski gledam ja da ni kdo prehlajen da je ne bi okužil, non stop gledam
ja da ne rata rumena...? mislim, praw bowna sm.
od kar jo imam, vidim kako se ti življ.obrne, kako se je kar naenkrat za selirat še za nekoga- je pa tako da sem tudi po naravi zelo paničen človek. SE JE TUDI VAM TO DOGAJALO?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: strah
7.11.2010 17:46:16   
SMT3
Ja jest se bila pri prvi punčki taka.Sorry ampak res user posted image
Zakaj pa ne vem......sem bila pač tko občutljiva po porodu user posted image

(odgovor članu lipikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.11.2010 17:53:21   
boni25
Ja ja mislim da je to čist normalno sploh če si prvič mamica.Sem bila tudi jaz taka.In mislim da je velik takih mamic.

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.11.2010 18:02:37   
*miska.mcc*
evo i mene....
nic bat. pri vsakem naslednjem je boljse user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.11.2010 18:58:36   
Lenči_
dobrodošla med mamicamiuser posted image !

Vsaka je na zečetku malce "prestrašena". Baje več jih maš, manj boš komplicirala! Vrjetno ni nič narobe s tabo. Si skrbna mamica, kar je tudi pravilno! user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.11.2010 19:18:20   
Mushroom
Jaz sem ista... user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.11.2010 19:47:34   
nusi
dobrodošla user posted image

vsak mesec ti bo lažje user posted image

(odgovor članu Mushroom)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.11.2010 20:37:54   
constanca

...in se ena taka. Vsak mesec bo lazje.

Kar lepo se pomiri in pazi na svoje detece. Gotovo bos opazila takoj, ce bo kaj. Seveda ne bo nic, ker lepo pazis nanjo, torej lahko leuzivas.
Veliko jo imej pri sebi in naj slisi tudi tvoje dihanje ponoci (to menda tudi zelo vpliva na zmanjsanje smrti v zibki).

Najbolj noro je, ko ne mores spat, ker gledas skoz otroka in pazis 24/7, ne mores se pa pritozevat, da si neprespana, ker otrok ne spi. Zdaj pocasi ze bolje spim, seveda najboljse, ce spi mali pri meni. Ni mi treba diagnoze postavljat, bo minilo.

Kot pravite... z vsakim bomo bolj utrjene in posledicno imele manj casa za take zadevscine.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.11.2010 8:51:15   
SMT3
Če danes gledam za nazaj sem zaradi nenehnega strahu zamudila precej lepih trenutkov z njo......
Tako da se kar lepo sprosti.Pa si magari kupi blazino za nadzor dihanja.Jaz sem jo imela user posted image

(odgovor članu constanca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.11.2010 10:54:29   
MATEJKA_
tisti, ki nima otrok, ne ve, kaj so skrbi... res pa moraš pazit, da ne boš pretiravala. prvi prvem in na začetku je res tak, pozneje se človek nekak navadi in ne komplicira tolko. če pa boš pretiravala, pa boš na koncu zamudila vse lepo z dojenčico, ker boš non stop v skrbeh - večinoma po nepotrebnem.
če je mala dobre volje in lepo spi, nimaš kaj skrbet. če pa bi se neprenehoma drla brez prestanka po več ur, pol pa je to lahko pokazatelj, da je kar narobe- lahko pa tudi, da so samo kolike. glede teže pa je tako - zdaj ti še tak patronažna hodi domov, ti bo povedala, če bo otrok zgledal shiran (rabijo pa tud kakšen mesec, da si "naložijo" maščobo, na začetku so večinoma svsi suhceni). pol pa imaš do 3m tud vsaki mesec pregled pri P, tako, da se brez veze sekiraš.

(odgovor članu lipikica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.11.2010 11:01:53   
Izabelina
user posted image zgleda da je to normalno... moja punčka bo stara 2 mesca pa tut preverjam ponoč včasih, če diha itn... sam je pa res vedno bolš!

na začetku me jo je blo kr strah prjet, da je ne bi kej narobr, zdej mi pa kr že gre! user posted image in jo vedno bol "mrcvarm" in lupčkam in objemam... user posted image

je pa najlepš, ko se prvič nasmehne in pol skoz strmiš in čakaš še...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?