Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: do kdaj spijo vaši starši? 7.11.2010 10:22:38
|
|
|
|
~Biba~
|
v čem je problem? tak kot se njih ne tiče do kdaj spim jaz, se tudi mene ne tiče do kdaj spijo oni.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2010 10:35:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: do kdaj spijo vaši starši? 7.11.2010 10:50:19
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
starsi mojih otrok spijo do 6, 7 ih za vikend pa tja do 8 ih.
|
|
RE: do kdaj spijo vaši starši? 7.11.2010 11:04:10
|
|
|
|
ksenjicka
|
samo zanima me do kdaj spijo vaši penzionisti. normalno, da je to njihova stvar in da se me ne tiče, sam vprašala sem, ker bi rada vedela kako je povprečno na kosilo se nimam namena vabit, ker imam že sama ponavadi skuhano kosilo okoli 12-ih pa se mi ne da okoli hodit, za nas najrajši sama skuham
|
|
|
|
RE: do kdaj spijo vaši starši? 7.11.2010 11:07:21
|
|
|
|
alda
|
ata je zgodnje sorte, in tudi mami, dokler je bila še živa je bila pri ta zgodnjih, tako da se je res redko zgodilo, da njeno kosilo ni bilo gotovo pred pol enajsto! Tašča pa rada poleži. , kar pa je čist ok, saj nima nobenga dela! Starši mojih otrok pa se morajo prilagajat otrokom in službenim obveznostim , nedeljo pa predvsem ata iskoristi za lepotni spanec,če ni lih dežuren
|
|
RE: do kdaj spijo vaši starši? 7.11.2010 12:11:47
|
|
|
|
ajsek
|
Ker še nista v penziji, med tednom vstajata okrog 6ih. Med vikendi ponavadi tam okrog pol 9ih, razen če imata kakšne posebne plane. Dedek je celo življenje vstajal okrog petih zjutraj, razen zadnjih nekaj let, ko je že opešal. Babica je kasneje zaspala in zjutraj vstala ob pol 9ih. Sicer pa, do kdaj moraš to spat, da je kosilo šele proti večeru kuhano? Čisto komot vstaneš ob 12ih in imaš do pol dveh nedeljsko južino na mizi
|
|
|
|
RE: do kdaj spijo vaši starši? 7.11.2010 12:17:51
|
|
|
|
CatJa
|
Nimam pojma. Po moje sta tako en kot drug bolj zgodnja. Noben še ni v penziji.
|
|
RE: do kdaj spijo vaši starši? 7.11.2010 13:07:26
|
|
|
|
Gina
|
MOj oče vstaja med deseto in enajsto - zvečer gre pa spat bog ve kdaj po polnoči- gleda tv najbrž tja do druge, tretje zjutraj. MOja bivša tašča vstaja ob šestih - ker jo bivši tast drugače nadere, ker on ne more zjutraj spat, pa tudi zato, da ne bi sosedje mislili, kako sta lena ali kaj vem kaj, da ne vstaneta ob zori. A vidiš, dve skrajnosti - samo če jim paše - zakaj pa ne. MOja zdajšnja tašča vstaja med sedmo in pol deveto, odvisno od dneva. Končno en normalen pri nas, ane.
|
|
|
|
RE: do kdaj spijo vaši starši? 7.11.2010 16:09:42
|
|
|
|
čaki
|
moja starša in moja tast in tašča vstanejo okol 7, ker imajo v hlevu za porihtat. starša mojih otrok mmed tednom okol 6, za vikend pa si rada privoščita do 10. jaz še dlje...
|
|
|
|
RE: do kdaj spijo vaši starši? 7.11.2010 18:43:56
|
|
|
|
josephine27
|
moji starši vstajajo nekje okrog 7h, če so doma. kadar je služba ( nista v penziji pa še kakšne pol ure prej. vsaj tako je bilo nekoč ker zdaj jih bolj poredko vidim tako da ne vem točno. tast in tašča nekje okrog 9, za vikend včasih tud do 10 tih. poleti se mi zdi da mal prej ( ker gresta zjutraj rada na vrt). sicer si pa ne dasta sile.spat pa nekje okrog polnoči.
|
RE: do kdaj spijo vaši starši? 7.11.2010 20:34:33
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Tast in tašča (oba penzionista) sta zgodnja, že pred 6. uro, v bistvu pa tudi moji starši, ker mami psa pelje ven okoli 6h, oči je pa prej tud zelo zgodaj vstajal - zaradi službe, stresa, kaj vse še ma za naredit - zdaj je pa na bolniški in včasih zjutraj malo poleži.
|
|
RE: do kdaj spijo vaši starši? 7.11.2010 21:03:11
|
|
|
|
Dadi
|
Pojma nimam....sta 1000 km stran, pa me to niti ne zanima. Vsak po svoji potrebi verjetno..
|
|
|
|
RE: do kdaj spijo vaši starši? 7.11.2010 21:50:01
|
|
|
|
Freya88
|
Oce okrog 5ih (zato je nedeljsko kosilo ponavadi ze okrog 11:30!:) Mama pa vstane takrat ko je treba t.j. za kosilo (ima ortopedske tezave)...:)
|
|
|
|
RE: do kdaj spijo vaši starši? 7.11.2010 22:16:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ugibam, ker ne vem točno: oba okoli sedmih, ata verjetno še prej.
|
|
|
|
RE: do kdaj spijo vaši starši? 7.11.2010 23:11:49
|
|
|
|
Ploha
|
moja mami ob 5-6 ati pozno, ker gre tudi pozno spat tast in tašča ob 5 vsak dan, hotel Muuuuu vabi vsi penzionisti... moj vtaja okol 6 jst pa okol 8, tudi prej ali kasneje odvisno od dneva in otrok.
|
|
|
|
RE: do kdaj spijo vaši starši? 7.11.2010 23:14:51
|
|
|
|
jar
|
moja sta že zaspala za večno. jaz rada spim malo dlje, pravzaprav oba; men kosilo ni prioriteta v življenju.
|
|
|
|
RE: do kdaj spijo vaši starši? 7.11.2010 23:42:13
|
|
|
|
ronja
|
Oba še delata, ampak ne vstajata prav zgodaj. Oče je prepričan, da vstaja ob 5:30, ampak to ni res, tako pač misli. Včasih sva mu verjela, odkar pa imava mulce, ki res ob tej uri vstajava, veva, da se zbudi šele okoli 8h . Tudi budilko ima takrat naštimano. Med delavniki mora seveda včasih prej vstat, odvisno od urnika dela. Mami tudi misli, da je zelo rana ptica, ampak ona ob 8:30 šele jutranjo kavo pije (pa to je prvo, kar naredi- potem ko si umije obraz), če jo pred 9:30 pokličeš, je čisto tečna, ker si ji "zmotil rutino". Midva spiva različno: eden od naju vstane najkasneje ob 6h, ker takrat pač vstane Lejla in mora bit še kdo zbujen z njo (vztrajno poizkušava, kdaj to ne bo več potrebno, pa se ne da ). Drugi (navadno jaz ), lahko malo potegne, je pa tu zraven drobni tisk, da ta drugi - to pa vedno jaz - mora pa Lejlo dojit od 4ih dalje, pa se kregat z njo, da ma zdaj pa dost, itd... Tako da od 4h do 6h ni bogvekaj od spanja... Tako da kadar ima lubi teren, sem zmatrana ko pes, ker takrat je praktično vstajanje ob 4h, jaz pa ne maram zgodaj hodit spat, ker sem nočna ptica.
|
|
RE: do kdaj spijo vaši starši? 7.11.2010 23:43:00
|
|
|
|
ronja
|
jst pa okol 8, tudi prej ali kasneje odvisno od dneva in otrok. Ti nimaš pojma, kako zlate otroke imaš!
|
|
RE: do kdaj spijo vaši starši? 8.11.2010 8:46:51
|
|
|
|
mala maja
|
moji starši so pokojni ampak vstajala sta okoli 7-8h. Odvisno od opravkov in dneva. Tašča večinoma okoli 7h, se pa zgodi da je tudi ob 5h že pokonci, tast pa okoli 9h-10h. Ima pa hudo demenco tko da skoraj cel dan leži.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?