sonc7nica -> RE: prenehanje bolečin v dojkah (10.11.2010 9:16:20)
|
Punce, vas lahko malo zmotim ;) Moje vprašanje in "čečkanje" bo malo izven konteksta, vendar res potrebujem kakšno besedo od vas, ki ste že v nosečnosti... ;) Ta mesec sva namreč prvi mesec delala na tem in do danes sem bila že prepričana, da se je prijelo, zjutraj sem naredila test, sicer je šele 24.dan, vendar je (še) negativen... :( Naj povem zgodbo... :) Med krompirjevimi počitnicami sva jo ucvrla na toplo in morje mi včasih "zmeša" menstrualni cikus. Vendar sem 19. dan imela rahlo krvavitev oz. ravno kakšne 3 kapljice krvi na papirju. Bila sem prepričana, da gre za vgnezditveno krvavitev. Imam tudi napete dojke in popoldne me nekako "boli" trebuh. Isti dan, kot bi naj bila vgnezditvena krvavitev sem tudi zbolela s 37,3 vročine in sem še danes prehlajena... Vsi "znaki" mi kažejo na nosečnost, dva dni me tudi že zbada v jajčnikih kot pred menstruacijo, ki je zelo redna in sicer na 28-30 dni... Zanima me, kdaj ste ve delale test in če ste imele kakšne znake nosečnosti že pred predvideno menstruacijo? :)
|
|
|
|