smarnca -> RE: Oktobrčki 2010 (7.1.2011 21:12:09)
|
joj ste naklepetale, sej preberem vas še ,ker lahk z eno roko, pisat pa ne znese, ker smo spet doma v troje. Lenart je šel 3 dni v varstvo in je že pršu čist s smrkavim noskom domov in sem rekla, da bo kar doma ostal, da se pozdravmo do naslednje sobote, ker šibamo smučat. v sredo se vam ne morem pridružit, ker mam ravno homeopata takrat in gremo otročki pa jst spet na primorsko za 3 dni. fino se mejte pa slikajte se kej! tybysy jst sem mogla dojenje ukinit v prvi nosečnosti, ker menstre kar ni blo in ni blo... nehala sva pri 8 mesecih, takrat sta bla aktualna še dva obroka na zizi, pa sva se privajala na flaško postopoma 1 mesec, pol je pa Črt ratal že v prvem poizkusu. tk, da kar veselo na delo. mamamajca mislim, da ti bodo v lekarni najbolj znali povedat. jst sem mela neki od fidimeda, sam se mi zdi, da je to šele po 6. mesecu starosti. bi pa jst tut počakala, če bi se še pojavljalo...[sm=pikapoka1.gif], da se ne bo več! mamamajca mi bomo mel isti pregled na rentgenu kot ste ga meli vi, tko, da pol se bo pa tut pr nas razjasnila slika kaj in kako. sm pa lih razmišljala, da zdej ko gremo smučat, in je bazen tut zravn, da ni varjante, da ga kaj namakam v vodi, da ne bomo kaj fasal spet. sm pa tut jst hodila z Lenartom na plavanje in je blo kr fajn, zdej za Črta pa tk vem ka jmorm delat in ne bom šla. midva se pa že drug dan bolj pogosto dojiva, ker sem bla v sredo cel dan na nogah in je mlekarna mal zaštrjkala. sicer mu nisem nč dodajala, le čez dan sva se zelo pogosto dojila. upam ,da bo ponoč več miru, pa da zalaufa nazaj mlek. se pa tut jst nalivam s temi čaji, pa pivom, pa ......ja polento morm še skuhat.sam ne donc....se pa spomnem, da sem pri Lenartu full več pojedla, ko sem ga dojila. non stop sem bla lačna, pri Črtu pa kr pozabim na hrano in se kdaj prov spomnem...ah jedla nism še...da grem....no sej pa pol take porcije pojem, da spet ne rabil pol dneva nč[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|