majabar -> RE: Oktobrčki 2010 (4.1.2011 8:50:36)
|
anju, potem je pa res to to. Mami je naredila pastico iz palacink, mletega mesa, besamela in sira. Vse mleko je bilo kozje, ker sem mislila, da je problem samo kravje mleko. Sir je bil pa kravji. Kako je bogi ze dva dneva, popolnoma vse gre ven:(. Je pa neverjetno priden. Joka samo in izkljucno, ko je lacen, ponoci spi, cez dan opazuje, se ''pogovarja''. Res sem presrecna, da ni nobenih tezav, razen to polivanje, za katerega sem pa ocitno sama kriva. Torej nobenega zivalskega mleka. Kaj pa rizevo in sojino? babi2, tako, ja, dragi mi je predpisal postopen zacetek, na Orbitreku do pulza cca 150/min, lazje utezi, samo nekaj strelov na dan. Zacnem cez cca 20 dni:). Hvala za ideje za darilo. Po mojem bom res kaksno knjigico kupila. Mi je pa tako zoprno delati to danes. Sla bi na hitro na kar nekaj obiskov, na obcino moram, na Adrio, na zavarovalnico, s kolegico se dobim. Vse super, ampak moj srcet tako poliva, bi neprestano jedel, ker je lacen, ko gre vse ven in je moker, ker mleko kar sprica iz njega, bi ga morala preoblaciti. Pa se 10_x_ ven in avta in noter...joj. Papirje pa moram urediti, saj je to tudi eden izmed glavnih razlogov, da sem v Slovenijo prisla. Vceraj ga je malo pazila mami, danes pa spet dela. MalaNeli, jaz sem ga obcasno namazala s kremo za dojencke, bolj zato, da sem ga se malo zmasirala. Od kar sva v Sloveniji ima pa cisto suho kozo na kolenih. Sem ga vceraj namazaja z Johnsonovim oljem. Tudi jaz imam strasne tezave s suho kozo tu, se komaj premikam, prav izsusena je, pa se mazem! Klima je res drugacna kot v Kolumbiji.
|
|
|
|