smarnca -> RE: Oktobrčki 2010 (22.12.2010 22:44:21)
|
ojla, da se še jst mal oglasim, ta teden je ta večji končno šel nazaj v varstvo...s tem ne mislim grdo, sam verjamem, da se mu ful dogaja v varstvu. jst pa mal popucala, pa izležavala, ker zadnje 14 dni nisem kej preveč. pokora sem si izpisala recept za piškote in komi čakam, da se lotiva z Lenartom packat...no jutri še gre v varstvo pol smo pa vsi skupi doma. pa fajn, da mlekarne spet delajo, tko hitr se to pozna, da ne moreš verjet... ja pa tepst je ta večji spet začel in očitno ga bom mogla 200% zamotit, da bo bolje..mi je prov varuška rekla v ponedeljek, da ko je pršu nazaj da je vse po vrsti mal udaru pol, da ga je pa vzela v naročje pa mu povedala svoje....in so se zmenili in je zdej ok. joj ko bi tut doma šlo tko na izi. je pa donc takoj ko je atija udaru reku "plosti" sicer nova beseda ampak, se me je tko nekak dotaknila...kot da bi vedel, da tega ne sme...pol se je pa še stisnil h njemu. no sej bo...prejšnji teden mi je spet eno ušpiču...eno rožico je čist obtrgu, tko, da je zdej sam steblo še ostalo in je lih za v smeti[sm=smiley13.gif]. flaške pa dojenje..,..pr nas ni panike, Črt res vse zagrab sam da teče...pa da ni voda. no za enkrat sem mu sam vodo ponujala s čaji še nisem probala...če je pa v flaši mleko pa tut ni panike...tk sva lahk vsaj z Lenartom na miklavža, božička....hvala bogu..kok to res pomeni, da lahko greš mal vn, pa da se ne obremenjuješ s časom, kdaj moraš biti nazaj. pri Lenartu je blo čist drugače po 8 mesecih dojenja sem ga mogla navadit na flaško...da sem lahk šla na zaključni žur šihta. smo prespali v hotelu....sem se namatrala skor cel mesec sva prakticirala umetno mleko pa flaško, da je zagrabil....je tut to hudič, da pol res ne moreš nikamr za več kot 3 urce. joj sploh še nismo smrekice postavl...čakam, da bomo vsi doma pa da se lotimo skupaj...itak pa bodo letos ovčkam delali družbo še tiger, lev, žirafa nosorog in slon[sm=smiley36.gif] Črt pa spet izležava dneve in noči, za spremembo smo začeli kravice past in to zlo na hitr, 2x sem ga postavla in je blo to to. pa full se mu zanimivo zdi, sej bi ga večkrat dala sam takoj po hranjenju ga ne morem dat, ker mi bo pol zbruhu mleko vn, pol je pa že počas za spat, ker več kot uro pa pou ne zdrži pokonc cartanje na joški...joj jst pa nism za to. čeprav bi Črt kadarkoli bi ga pristavla bi jedu, ne se pa sam cartu...in pol posledično bo zbruhal vn, ker je prepoln...ne vem nobene mere nima, tko kot tut mami pa ati ne....[sm=smiley36.gif] pri hrani... res je vsak otrok je pesem zase, tko, da nikol ne veš pri čem si[sm=smiley36.gif] missD men je tut všeč koledar, pa da ga pol spraviš pa, da ga še pr 18tih pogleda....jst sm od ene sodelavke dobila all starke pa sem rekla, da bom shranla pa mu jih dala, k se mi pa kej takkga full fajn zdi.... anju a kar v vozeku ti spi Vitan? kk to? no sej hvala bogu sam da spi, pa da se ti spočiješ. vidim, da tut vi boljše spite[sm=bravo.gif] Vitan, da se vsaj mami naspi pa zjutri v miru kavico spije! 7 dni brez akkanja, našega je že po enem dnevu zvijalo in sem mu res dala sladkano vodo po žlički pa je blo takoj bolš...sej če ga ne matra je ok, če se pa matra je pa hudo gledat[sm=smiley13.gif] no fino bodite pa lepo praznujte, če se ne javim več...gremo drug teden končno domov na primorsko po 5 mesecih[sm=bravo.gif]...tok cajta že nisem bila doma, mi je kar nerodno[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|