Žaži -> RE: Oktobrčki 2010 (8.12.2010 9:18:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča No tole je blo pa res nepotrebno! Dajte zbit eni mamici še tisto malo pozitivnega, kar ji je ostalo. Ne me oktobrke, in posebej ne neke vohljačice, nismo tu zato, da bi lahko kogarkli obsojale. Jaz verjamem, da je vsaka mama med nami svojim otrokom najboljša mama! Lahko si pomagamo, svetujemo, če je le v naših močeh, ne rabimo pa pljuvati po nikomer! missD, naj ti ne pride tole do živega, ker je pa res absurdno! Aha, absurdno je tole, da se druge mamice, prav tako majhnih otrok primemo za glavo, ko ena iz popolnoma sebičnih razlogov napiše da dva dojenčka zvočni izolira, snema 6 ur, zgolj zato da se sama mirne vesti naspi, bo že zjutraj poslušala posnetek in si zapisala koliko ur je kateri od njiju jokal. Ni pa absurdno, da se dejansko najdejo mamice isto starih otrok, ki rečejo da je to fajn rešitev, važno da se missD naspi, ker je prva en edina na tem svetu ki ima dvojčka in se ji s tem da znak, da je njeno ravnanje pravzaprav pravilno. Torej, dajmo še vse ostale mamice, trikrat hura za tole rešitev, zvočno izolirane sobe in kadar nam pač ni za biti mama, dajmo otroke takrat tja notri zapreti in gremo me v miru spati, knjige brati in kavče peglat.
|
|
|
|