majabar -> RE: Oktobrčki 2010 (17.11.2010 17:41:00)
|
lija, moj kar precej poliva. Ponavadi, ko je zelo lacen ali pa ce ne podre dovolj kupcka. Vcasih pa kar tako. Njega niti ne moti, malo ima potem cuden okus v ustih. Meni je pa tezko gledati, ker poliva tudi skozi nosek:(. Kopava ga vsak dan, sva ga ze, ko je bil star 2 dneva, smo pazili na popek. Vcasih malo mila po ritki ali pa samo z vodo, obcasno z Johnsonovim samponom. V bolnisnici so rekli, da ni potrebno uporabljati kremic, jih ve mazete s cim? Pod plenickami ga namazem, ampak jaz bi ga se kar po telescku, da ga malo zmasiram, pa kozico na nartu ima suho. caroline, jaz sem tudi ze dobila solzice v ucke, ko je jokal, ker tako zalostno gleda. Ker sicer joka zelo malo, mi je potem hudo, ce smo recimo kje zunaj, ko ne morem dojiti in vem, da bo moral pocakati se nekaj minut. Vceraj smo mu recimo naredili potni list in tam res nisem mogla nic... Ko berem vase stevilke s pregledom, vidim, da vam gre super! Hkrati ugotavljam, da so se pri nasem res zmotili pri porodni velikosti, ker je res cudno, da bi v enem tednu zrastel 5cm. Sem vprasala pa se eno ginekologinjo in je rekla, da je mozno, da je tako hitro zrastel[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Sploh mi pa ne gre skupaj 5 dodatnih cm in samo 100g. Najin srcek obcasno pri naju zaspi po nocnem dojenju, ker se bojim, da bi ga zbudila, ko bi ga prestavila. Kaksno noc je pa v svoji posteljici. Pri dojenju zadnje dneve obcasno izgleda, kot da se bori za hrano, da mu bo usla, je prav smesen. Me pa zato seveda boli. Tukaj je eni znanki dojencek odtrgal bradavico in so ji jo popravili s plasticno operacijo. Groza! Sem dodala slikice v album, ce katero zanima, kako raste nas fanticek:).
|
|
|
|