missD -> RE: Oktobrčki 2010 (13.1.2011 16:07:47)
|
tašče... to pa moram dat ven iz sebe ker me tako močno žre. Dragi je dal predlog, da vsak vikend ali pa občasno pride na obisk njegova draga mamica, že zjutraj, ad se lahko midva malo naspiva. Super, zakaj pa ne, malo popazi tamala 2, da si napolnim baterije. In to bi blo vredu, če bi počela samo to ampak ne, ima to neko čudno potrebo da mi celotno stanovanje pospravi in ker ima moj dragi rad jabolčni štrudel naredi še tega, da ga mava za zajtrk ko se zbudiva. Najprej mi kuhinjo spuca, pospravi ven iz pomivalca in zloži v predale tako kot meni ni všeč, da potem iščem kje mam kaj(pa kuhna ni velika!) potem pomete in pomije po tleh, če slučajno uoči sesalc... Pa ker nisem tak človek da bi ji kaj govorila sem potožila dragemu in jo je on prosil naj ne pospravlja... nekaj časa se je obdržalo (beri 1 mesec) potem pa spet. V nedeljo sem bila z malima v LJ pri mojih, ker je mož nekaj popravljal v kuhinji, pa da bi mel mir. Je prosila,če lahko pride na obisk popoldne, sva ji pač rekla da lahko... K nam je prišla 1h preden sem prišla domov z malima in ko sem prišla je že mela sesalec v roki in sesala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Odložim mala 2 v ležalnike in ona sesa naprej... Zvečer(je bila še vedno pri nas) drži v rokah S pa ji rečem, če jo da malo meni(punca je bla tečna) in mi reče: bi jo jst še mal mela,ker ju en teden nisem vidla ... sem si mislila, namest da sesate bi jo lahko že takrt crklal! Pa to še ni vse, v enem tednu sem jo 3x slišala rečt nekaj v smislu: "ne,saj jaz ne mislim da si salb oče"-mojemu možu; "ne, saj jaz ne mislim da si slaba mama"- zavrnila sem jo, ko mi je ponujala, da bi se udeležila neke skupine,kjer se mamice pogovarjajo o svojih občutkih. in še ena: "ne, jaz ne mislim, da sta slaba starša" ZAKAJ bi hotu to kdo sploh omenit, pa tudi če NE misli tako? da povzamem: moti me, da mi more pospravlat celo stanovanje kadar pride, čeprav smo jo že prosili naj tega ne dela, da če bi rada vidla mala 2 naj pride pa ju pestva ne pa pospravla. njen izgovor: "meni ni noben pomagal, so samo otroke popestvali" IN JAZ TO HOČEM! aaaah ja...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|