lija30 -> RE: Oktobrčki 2010 (11.1.2011 23:13:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: majabar 2ursae, velikokrat uspe ta metoda. Po drugi strani pa pravijo, da je ravno pri polivanckih nujno podreti kupcek[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Pokora, vem za ta zakon, zato sem imela namen to urediti, ampak ne vem, na koga naj se obrnem, ce je v rojstnem listu itak moj dragi vpisan. Se en dan napenjanja in joka, potem se je koncno pokakal, je kar iz plenice spricnilo, toliko je bilo. In popolnoma rumeno, normalno tekoce. So lahko krci kljub temu, da blato ni zeleno? Ali ga samo tako napenja, je zaprt? Ne vem, kaj naj jutri s srecanjem, ce toliko joka in je ves cas pobruhan:(. če bi bil zaprt, bi ti kakal trdo.Meni je vmes kakal bobke in takrat je bil zaprt.K si ga gledal kako se matra k kaka, drekec je bil na pol zunaj, pa seje matral kot not,pani šlo ven.To je zaprtost.če pa pač ne kaka en dan, pa je potem mehko imam pa tako prebavo.Saj pri tako majhnih se prebava šele ureja in zato takajo čudno. Če pa misliš,da ne more kakat pa kupi v lekarni laktozo-to je blago odvajalo za dojenčke, in mu to umešaš v 100 ml čajčka in se bo pokakal-to je samo sladkor, tako da ni škodljivo.So pa meni v lekarni svetovali glede na to,da naš res težko kakana par dni, in ful trdo, da naj mu dam če bo kriza glicerisko svečko-tudi blago odvajalo se dobi brez recepta.To mu,daš v ritko in se ti v roku 4 ur ful pokaka, pa mehko-to je našemu koristilo ko je imel res trdo blato. Jaz našemu če se tri dni ne pokaka, pomagam tako,da mu dam v ritko svečko-ki jo naredim sama doma iz putra.Oblikujem svečke in jih dam zmrznit ,potem pa ko rabim jo uporabim.To mu malo zmehča blato in navlaži vse skupej in navadno se mi potem pokaka. K pri nas je praznik ko kaka.Sedaj je nazadnje v nedeljo:)
|
|
|
|