pixieM -> RE: Oktobrčki 2010 (15.11.2010 12:13:12)
|
Pozdravljene! Vidim, da tudi vas matrajo krčki. Moj Mark jih ima zdaj že en teden in se mi tako smili, da jaz bolj trpim zraven kakor on. Trudima se podirat kupčke, da bi omilila te krčke, ampak ponoči je gospod preveč len, da bi podrl kupček. Če pa ga veliko premetavam se pa popolnoma zbudi in potem itak ni mira, ker ga krči dajejo, pa noče ležat v temi v posteljici,... Tako, da mu dajem vetrovne kapljice in malo že pomagajo, ne morem reči, da ne. Mojega bom poslala še v Avstrijo po te avstrijske kaplijce, pa da vidimo, če so res boljše. blato - tudi Mark je prejšnji teden malo kakal. 1-2x na dan. In tudi mene je grabila neverjetna panika. Polulan je bil pa vedno, ampak kakal pa ni. To je bilo samo ene 3 dni, zdaj je stanje boljše. In seveda, ko mu slečem pleničko...takrat je nabolj fajn kakat in lulat! Pokakal me je že večkrat in to v loku!!! Sem mislila, da samo bruhajo dojenčki v loku, ampak ne! Naš še kaka v loku [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Ima pa vsaj enkrat na dan bolj zeleno blato, kar naj bi pomenilo, da ga ''šraufa''. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley25.gif[/image] nekaj me zanima. Kolikokrat na teden kopate vaše dojenčke? Jaz sem mislila, da bi ga enkrat na teden. Drugače ga seveda vsako jutro in večer umijem z vlažno krpico. Ampak glede kopanja pa res ne vem. Ene pravijo, da jih kopajo vsak drug dan?! Ni to malo pretirano za tako nežno kožico?! Danes sem dobila tehtnico. Sem si jo izposodila od Baby nege, da idim, koliko mi sploh poje in kako se redima. Ker ni ravno ne vem kak strošek, sem si jo sposodila - raje za Marka, kot pa da jaz nekje zapravim ta denar pa še vem ne kje. Koliko pa sploh pojedo vaši sončki?! Mark mi pije konstantno 60g. No, zdaj sma že na 70g. Pa ne vem a je to dovolj, ali ne?! In kako naj vem, če bi mu mogla dodajat? Verjetno če bi še jokal po dojenju, da je še lačen?! Ker to ni, on se naje in potem zaspančka, ali pa je pokonci. Nič, lepo se imejte, jaz šibam še kaj naredit!
|
|
|
|