prosim pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

petra.horzi -> prosim pomoč (3.8.2005 20:06:26)

oj
da še sem prilepim:) :
lep pozdrav vsem skupaj
z dragim greva v stanovanje!!!!
moji starši nama bodo plačali prvi obrok za najemnino in varščino, tako da jutri dobiva že ključ in se lahko takoj že vseliva

zato vas vse prosim za kakšno pomoč pri stvareh ki jih v stanovanju potrebuješ
če imate karkoli od stanovanjske opreme (tudi te drobnarije), ki je ne potrebujete, in če bi nama lahko podarili bi bila zelooo hvaležna
iskat bi prišla midva (v soboto greva tudi v celje po štedilnik tako da tudi iz tistega konca pride v poštev- sva namreč iz logatca)
potrebovala bi tudi pomivalno kuhinjsko korito, po možnosti okroglo (premer približno 60cm), lahko pa tudi drugačne oblike-enojno

že vnaprej vsem najlepša hvala za vsakršno pomoč
petra

simonas -> prosim pomoč (4.8.2005 7:55:07)

Bom malo povprašala doma, če še imamo kaj takega, ker smo letos prenavljali kuhinjo. Morda je kaj viška drobnarij, pa čeprav težko obljubim, ker pri nas sproti vse vržemo proč, da se ne nabira "krama". Ti javim jutri privat!

Simona

Natasa-6 -> prosim pomoč (4.8.2005 7:58:24)

O, Petra, tudi mi smo iz Logatca! Kje pa sta?

tina104 -> prosim pomoč (4.8.2005 8:47:37)

V MB tudi kaj prideta?? Sem se spomnila, da imam še zapakirane šalce za belo kavo, ki jih ne rabim (so v košarici, ki jo lahko uporabiš npr. za kruh). Samo to je res taka malenkost... No, če boš slučajno kaj na tem koncu, mi sporoči (lahko pišeš na privat).

Stran: [1]