kako lahko izveš čigava je telefonska št. (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

*alja* -> kako lahko izveš čigava je telefonska št. (6.11.2010 9:14:34)

če je ni v imeniku?
Gre se za zelo neokusna sporočila (ne dobivam jih jaz), ki se pošiljajo iz neznane mobi številke. A treba na policiji prijavit pa oni poiščejo imetnika te številke, ali se lahko kako drugače najde kdo to pošilja.
Dela katera na mobitelu, da bi mi pogledala imetnika številke (neuradno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image])

Alfabeta -> RE: kako lahko izveš čigava je telefonska št. (6.11.2010 10:22:38)

Lahko ga blokiraš... Imeti moraš točen podatek kdaj je bilo sporočilo ali klic izvedeno. Imeti moraš 3 take podatke. Potem pa javiš na operaterja in ga blokirajo.

*alja* -> RE: kako lahko izveš čigava je telefonska št. (6.11.2010 12:16:19)

aha! A izvedet pa ne moreš kdo je to bil?

Alfabeta -> RE: kako lahko izveš čigava je telefonska št. (6.11.2010 12:34:19)

Meni niso hoteli povedati. Da ne smejo zaradi varstva podatkov. Torej, legalno ne boš izvedela. Razen če koga poznaš tam

ledenaa -> RE: kako lahko izveš čigava je telefonska št. (6.11.2010 14:07:15)

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Lahko ga blokiraš... Imeti moraš točen podatek kdaj je bilo sporočilo ali klic izvedeno. Imeti moraš 3 take podatke. Potem pa javiš na operaterja in ga blokirajo.

napačne info. Ni res,da ga samo tako blokirajo

Felicita -> RE: kako lahko izveš čigava je telefonska št. (6.11.2010 14:12:36)

IZVIRNO SPOROČILO: *alja*

aha! A izvedet pa ne moreš kdo je to bil?

vzami drug telefon/mobitel in pokliči na številko. pripravi človeka do tega, da se predstavi... če te tok zanima. sicer pa blokirej pa je mir.

čmrgelj -> RE: kako lahko izveš čigava je telefonska št. (6.11.2010 15:01:08)

vzami drug telefon/mobitel in pokliči na številko. pripravi človeka do tega, da se predstavi... če te tok zanima. sicer pa blokirej pa je mir.

točno vzemi drug telefon in reci da kličes iz ene trgovine  kjer naj bi so izpolnjeval obrazce za nagrado pa če lahko preveriš podatke, men je na ta način že ratal

*alja* -> RE: kako lahko izveš čigava je telefonska št. (6.11.2010 15:05:19)

IZVIRNO SPOROČILO: čmrgelj

točno vzemi drug telefon in reci da kličes iz ene trgovine  kjer naj bi so izpolnjeval obrazce za nagrado pa če lahko preveriš podatke, men je na ta način že ratal

Kličemo iz drugega telefona pa se sploh noben ne javi!
Zgleda da imajo telefon samo da **** ljudi, ker se sploh ne javljajo.

luka jan -> RE: kako lahko izveš čigava je telefonska št. (10.11.2010 10:40:46)

Telefonsko boš težko izvedela, ker jo tisti, ki te kliče verjetno di dal za objavo.

Sem imela podoben primer kot ti, pa tudi nisem nikoli izsledila kdo je bil, ker sem enostavno zamenjala številko in potem je bil mir.

Tisti, ki ima namen klicarit in provocirat ponavadi kupi predplačniški paket, se nikjer ne registrira in potem teži ljudem. Jaz sem takrat skoraj znorela, ampak do ugotovitve kdo bi to bil nisem prišla.[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Stran: [1]