prošnja za pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

rija -> prošnja za pomoč (3.8.2005 21:06:34)

petra, če ti bo konec oktobra še kaj manjkalo, se oglasi, se bom selila in bo robe dovolj za dve stanovanji...

kofetek2010 -> prošnja za pomoč (3.8.2005 21:08:08)

če bi men kdo klet pospravil bi se tud kaj našlo :ups:

Dipsi -> prošnja za pomoč (3.8.2005 21:08:22)

Živio,
pri nas bi lahko dobila rabljeno televizijo - morda bi bila za začetek dobra. Piši, pa se dogovoriva, ker živiva zelo blizu.

petra.horzi -> prošnja za pomoč (3.8.2005 21:17:34)

:)janja najlepša hvala ampak te stvari (video,dvd,tv,stolp) že mava
ker sva lani obnavljala sobo pri njemu (da sm jz lahko večkrat tam spala) in sva te stvari kupila takrat
sigurno se bo pa našel kdo ki bo tv potreboval in bi blo meni bed, če bi jo midva vzela, in bi mela dve-ubistvu bi jih lahko ker bova mela spalnico in dnevno sobo posebej-sam bi je blo škoda

petra.horzi -> prošnja za pomoč (3.8.2005 21:18:23)

ja rija bom se oglasila-pomoje bova kej rabila tud takrat še:)

štumf -> prošnja za pomoč (3.8.2005 22:52:18)

Za podarit ti nimam nič, a želim ti veliko sreče pri sobivanju
in vse naj, naj...

petra.horzi -> prošnja za pomoč (3.8.2005 23:07:24)

najlepša hvala:):)
tudi tebi enako

Anonimen -> prošnja za pomoč (4.8.2005 7:39:31)

A pa ne bi takrat, kosta kupovala DVD, stolp....skratka opremljala njegovo sobo, raje šparala, pa bi sedaj lahko kupila pomivalno korito in ostalo :zmeden2:

Baldi -> prošnja za pomoč (4.8.2005 8:02:07)

Ah, dej nehej no, al bina. Važno je da imata video, dvd, tv, stolp... in podobno. Saj veš, da brez tega pa res ne gre8). Ostalo bo pa že nekako:) Saj se punca znajde:metulj:

Anonimen -> prošnja za pomoč (4.8.2005 8:11:14)

Ja no, baldi, saj imaš prav :)

Važno, da muska špila, posoda se bo že nakako pomila :)-

Marijana P. -> prošnja za pomoč (4.8.2005 8:11:57)

Pri 19-ih: urediš si sobo z najboljšo av opremo, kupiš nov avto, greš na počitnice in uživaš 100 na uro.
Pri 25-ih: začneš misiliti na stanovanje, službo, družino ipd. Ne gre tako nekako?
Če se situacija spremeni, pa kaj pol!
Petra pove po pravici, kaj ima in kaj nima, ne dela se skromno in ni hinavska. Če lahko pomagate, dajte,
globokoumje prihranita zase.

Spicy Black -> prošnja za pomoč (4.8.2005 8:17:59)

Ja ene tle gor pa res sam gužvo iščete..pa kaj se morate vtaknit lih povsod. Če punci ne boste pomagale dajte ji vsaj mir :grrr:

Madona sej se obnašate kot da bi imele 12 let...ma dajte no....

puncica -> prošnja za pomoč (4.8.2005 8:20:50)

Jst tud tako razmišljašm kot Marijana P, tako da ne razumem to obsojanje. Ne vem če bi jst pri 19. šparala za talarje pa žlice pa korit za umiavanje :zmeden2::ups: Verjetn bi raj imela fajn sobo in kak dvd pa fajn tv. :bravo:
Tako pač je to, vrednote so v starosti različne. Ko sem se jaz vselila k mojmu dragemu tud nisva imela nič, imela pa sem fajn računalnik:)-:)-:)-

Anonimen -> prošnja za pomoč (4.8.2005 8:25:34)

Punčica, daleč od obsojanja, samo razmišljanja, povedana na glas in pod pravim nickom :)-

puncica -> prošnja za pomoč (4.8.2005 8:28:38)

ja no ok, sam res a se ti ne zdi, a ti si takrat že mela vse našparan:)-

Anonimen -> prošnja za pomoč (4.8.2005 8:29:35)

Ne, še zdaleč ne, sem imela pa do 30.tega, ko sem imela otroka :)-

Baldi -> prošnja za pomoč (4.8.2005 8:33:13)

A dejte no nehat, albinino vprašanje je bilo popolnoma na mestu. Jaz ,npr., pri svojih ohoho letih, še vedno nimam vsega naštetega od zabavne elektronike, pa mi je prav fajn.

Za pomivalno korito in podobno, sem imel pa vedno v štumfu, tudi pri devetnajstih:)
Vsak po svoje:)

štumf -> prošnja za pomoč (4.8.2005 8:34:53)

Štumfu? Mojem že ne! :)-

Anonimen -> prošnja za pomoč (4.8.2005 8:35:33)

Ja, Baldi, maš čist prou ;)

puncica -> prošnja za pomoč (4.8.2005 8:38:07)

Ja vsak po svoje men je blo pri 19 pomembno da sem mela musko na ful pa računalnik, pa tv - to so bile obvezne stvari:)-:)- Da pa bi za korito šparala, ja pa kaj še :)-:)-:)- Se mi je zdel kr smešno, ko je bila ena sošolka že ful resna in je rekla da je zadnjič kupila krožnike, pa šalčke. Sem si misla pa ti si butasta, kaj ti je, ne bi raj za kako fajn zadevo pršparala pa ti gre kupit talarje:)-:)-
Je pa res pri 25 sem pa tud jst že šparala za korit pa talarje

petra.horzi -> prošnja za pomoč (4.8.2005 14:22:35)

:):):)
sej je vredu
to sva opremljala en let nazaj, in nisva takrat še vedla da bova v manj kot enem letu šla v stanovanje, pa da bova mela dojenčka:):)
takrat sva dala v spobo laminate, pa fabjon, pa sva kupla tv pa video, dvd je bil pa takrat v akciji za 20.000, pa sva rekla zakaj pa ne -vzela sva ga pa zato, k sva velik dnarja porabla za videoteko, dvd pa bere tud dvx in jih zdej lohk gledava
lp

lefairyon -> prošnja za pomoč (4.8.2005 18:00:48)

petra tudi jaz ti želim vse naj naj v vašem stanovanju...za podariti ti žal nimam nič ker tudi mi bolj skromno živimo...pa čeprav smo tehnološko tudi zelo izpopolnjeni:);)
upam da ti bodo punce res kakorkoli pomagače...če se pa slučajno najde kaj kar ne potrebujem več ti pa javim...
vse lepo in dobro v novem stanovanju...
lp, nadi:rozica:

petra.horzi -> prošnja za pomoč (4.8.2005 18:52:35)

najlepša hvala za lepe želje nadi:)
zdej letim gor, k je dragi priden pa dela že kr neki časa gor
zdej mu moram pa za pit nest:)
se beremo/tipkamo
zvečer kej k pridm nazaj
lp
petra

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]