Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Strokovnjakinje za facebook! 5.11.2010 7:55:20
|
|
|
|
5ra8
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec Vprašanje za vse strokovnjakinje za FB: Recimo, nekatere knjižnice (oz. ustanove - ni važno) imajo možnost da jih dodaš kot prijatelje, nekatere pa samo da klikneš ''všeč mi je''. Kakšna je razlika? Mislim, a se ti potem na zidu prikazuje vse kar objavljajo (v obeh primerih)? tiste ki jih dodaš kot prijateljice, so tako kreirane, se pravi kot nov uporanik/nova oseba ali kako naj ti razložim. tiste ki pa samo klikneš všeč mi je, so pa kreirane kot skupine. Glede objavljanja pa ne vem, ker meni se itak vse ne prikazuje skos, mogoče bo katera druga vedla
|
|
RE: Strokovnjakinje za facebook! 5.11.2010 8:05:30
|
|
|
|
matejchy
|
Kjer osebo dodaš za prijatelja je omejeno št. prijateljev to je 5000. Tam ko ti pa piše všeč mi je pa ni omejenega števila in je lahko nešteto "oboževalcev". Kar se pa tiče objav na zidu, pa mislm da bi ti moralo kazat vse.
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2010 8:10:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Strokovnjakinje za facebook! 5.11.2010 8:34:49
|
|
|
|
5ra8
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Se bom malo uštulila Mene pa zanima, zakaj se mi na desni strani pojavljajo slike oseb zraven katerih piše-prijatelji, ki jih morda poznaš? Res jih poznam, vendar ne vem kako oni to vedo Zakaj se te osebe pojavijo tam? zato ker imate mogoče skupne prijatelje
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2010 8:35:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Strokovnjakinje za facebook! 5.11.2010 9:22:26
|
|
|
|
Naja31
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec Vprašanje za vse strokovnjakinje za FB: Recimo, nekatere knjižnice (oz. ustanove - ni važno) imajo možnost da jih dodaš kot prijatelje, nekatere pa samo da klikneš ''všeč mi je''. Kakšna je razlika? Mislim, a se ti potem na zidu prikazuje vse kar objavljajo (v obeh primerih)? Bistvena razlika je v tem,da ima nekdo, ki je tvoj prijatelj, pa če tudija ustanova, knjižnica, podjetje, dostop do tvojega celotnega profilov, vseh allbumov,..,skratka kot vsi prijatelji. Če je pa samo"všeč mi je", pa si tega ne morejo ogledovati. Jaz ravno zaradi takšnih "prijateljev" ne potrjujem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?