Vrtnica1 -> Malo zaskrbljena??? (3.8.2005 16:54:52)
|
Moj Žiga je star 7 tednov in meni se je zgodilo isto. Sem tudi bila panična, da mi bo zmanjkalo mleka, ampak gre zgolj za to, da so se dojke prilagodile povpraševanju. Pač proizvedejo toliko mleka, kot ga naši dojenčki spijejo, tudi to, da so dojke postale mehke, je normalno in to ne pomeni, da ti primanjkuje mleka. Je pa res, da nekaterim ženskam zvečer malo "zmanjka" mleka, jaz v takem primeru (to je bilo do sedaj trikrat) naredim sinku dodatek (imam pripravljen Hipp PRE, ki se mi zdi kar vredu). Sama sem ugotovila, da se moja "ponudba" mleka zelo sprmeinja: odvisno od vremena, od počutja, od sinetovega pitja... ampak do sedaj se sine lepo redi, in mi je pediatrinja rekla, da sploh ni treba dodajati. Te pa povsem razumem, da si zaskrbljena. Opazuj otroka, pa boš najbolj videla, ali ti res primanjkuje mleka ali pa ga je dovolj. Sama imam tako majhne prsi, da ne morem verjeti, da že dva meseca polno dojim našega korenjaka, ki ima vedno večji apetiti, pa še kar gre. Veliko sreče, V. :rozica:
|
|
|
|