ronja -> RE: Ali dati otroka v šolo v naravo ali ne, če še nikoli ni prespal drugje? (4.11.2010 18:16:01)
|
Jaz bi ji isto svetovala kot ti. Če si punca sama želi, naj gre v šolo v naravi, hvalabogu! Po moje je celo manj možnosti, da bo tam jokala, ko se bo ves čas nekaj dogajalo in bojo tudi drugi otroci brez staršev tam in jim bo to čisto ok. Pri babicah je po moje hitreje kako domotžje, ker nas pač malo bolj povezujejo. Pa ker se malo manj dogaja (pač ni 20 drugih otrok zraven). Pa saj ni to zdaj na Kitajskem - če bi bila taka kriza, jo pač pridejo iskat, pa je. Pa dvomim, da bo kriza. Tudi midva bova dala letos spomladi starejšo (stara je 3 leta, takrat bo dobre 3 in pol, ne bo pa še 4) na "vrtec v naravi" za 3 dni, če bo hotela it. Silila je ne bova, pritiskala tudi ne, če pa bo želela, bova pa vesela in bo seveda šla. Če bo hudo, jo še vedno lahko prideva iskat, vendar zelo dvomim, da bi imela krizo, če se bo sama odločila, da bi šla. Jaz pa tudi ne mislim jokat za to - sigurno jo bom pogrešala, ampak če se bo ona mela fajn, bom tudi jaz vesela. Za razliko od večine staršev, ki bi svoje otroke zamrznila, da bi ostali tako mali za vedno, je meni ravno to všeč, kako so vedno bolj samostjni... in tega ne bi hotela zamudit.
|
|
|
|