mkbk
|
Sine je star 26 mesecev. In je imel dudice, za čez dan, če je kje kakšno našel, da sem jo pozabila pospravit, al pa ko je bila kaka kriza, drugače ne in pa ponoči, za spat - v posteljici vsaj 5 dud, da si je ponoči sam najdu . No in potem je dva dni nazaj v vrtcu založu dudo in mu jo niso dale, pa je vzgojiteljica rekla, da je ful hitr zaspal, in to brez dude, pa mi je svetovala, da naj probamo tud doma. Malo sem bila skeptična, ker imamo le doma dojenčka, sicer je že pol leta star, pa vseeno. No in je prvo noč pred spanjem samo enkrat omenil duda, pa sem rekla, da jo je zgubil in to je bilo to, pa da ostale dudice so šle pa iskat zgubljeno...Kažin je bil pa ponoči. prvo noč se je ene parkrat zbudil, pa sem ga šla nekako potolažit in je spal naprej, samo se je kar nekajkrat zbudu in zjutraj že ob 5.45, prej pa ob 7.30 z dudo . No, danes je bila druga noč, to je šele scena...ene petkrat se je zbudil, pa vsakič hujše dretje in vstal spet ob isti uri, jasno je že ves neprespan in vse tako. Za nameček sem mu pa še skenslala flaško...kaj pa vem, sliši se kruto, samo moja logika je bila nekako taka, da nima smisla postopno odvajanje od dude, ker potem ne bo pozabu tistega filinga zlepa in mu bo skos pasalo cuclat in flaška ima pa isti sistem cuclanja kot duda, pa ponoči je tud za čajčka jamral, pa mu drugače nikol ne dajem ponoči za pit. Iz kozarca pa celo popoldne ni hotu pit, je štrajkal, ker drugače lepo zna. Ne vem a sem čist prekruta, ker sme tko na enkrat skenslala, vam povem, ponoči me ima da mu nazaj dam dudo, samo kaj ko vem, da pol se je še lep čas ne bomo losali in da tako omahovanje res pošlje slab message....itak se mi pa ful smili, ker je ostal brez vseh tolažilnih pripomočkov, po svoje je pa men tud narobe prišlo, ker že tako dosti vstajam zarad dojenčka. Očitno mali ni dude rabil samo za uspavat ampak si jo ponoči kar ene parkrat v usta vtakne... A ma ker izkušnjo, kolk časa traja ta najhujše obdobje, pa kaj mislite, da se bo kar v nedogled zdaj ponoči zbujal in tkp rano vstajal...ker pol mu jo pa dam nazaj pa jo nej ma do 5 leta če ga ne bo sram, ma 10_x_ na noč vstajat mi je kar mal huda, sploh ko bo enkrat služba.
< Sporočilo je popravil mkbk -- 4.11.2010 11:59:37 >
|