čili -> RE: Če je čigav fantek moral na obrez... (4.11.2010 22:43:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tula IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78 Od sina glavice še nikoli nisem videla. Ko je bil dojenček sem poslušala pametnjakoviče, da mu ne smem kožice dol vlačit, potem pa itak več ni šlo. Sama P mi je rekla, da razume, da tega ne morem narditi (ima dolgo in ozko), ko pa mu je ona, mu je spokala do krvi. Lani je imel uroinfekt in takoj ob sprejemu v bolnico, je zdravnica dala kar napotnico za op, ker mu je ob pregledu spet vse spokalo do krvi. Ko pa sva prišla k urologu, pa je on začel, da je to del telesa ki ima določeno funkcijo in da ni potrebe po rezanju. Tak...kaj čem...na moje pametovanje o higieni je ostro pripomnil, da se ljudje več ne umivajo v kozarcu vode in sva zaključila. Sicer pa,a sem prav razumela. Tvojemu sinu se je tako zalepla, da sploh lulati ne more, al je fasal uroinfekt? Ma, težava je v tem, da v bistvu ne vem točno, kaj se je zgodilo: kožico sem potegnila čez glavico in potem ni šla več nazaj. Lulček je izgledal grozljivo, otečeno in rdeče in mislim, da se je kožica res čisto zalepila gor. No, bom jutri povedala, kaj je rekel pediater, pa sporočim. Res ne bi rada, da ima fant travme zaradi tega, ker vem, da so moški ful občutljivi na tem delu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Sicer ima lulčka pri obeh sinovih čez bol oči in nisem stručnjak . Se nama je pa to zgodilo pri starejšem,ko ga ni bilo doma in itak,da sem cel halo zagnala. Sem ga poklicala in mi je dal napotke,ki so pomagali. V glavnem če je to isti problem potem moraš :stisnit glavico,da gre kri iz nje in potem gre ozka kožica nazaj. Jaz mu kožice nisem več pipala,samo oči...zdaj ima 10 let (si ga sam spedena ) in kožica normalno funkcionira pa je bila za moje pojme čist preoska.
|
|
|
|