|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
24.5.2011 19:42:11   
pinky girll
Čestitke Nina..... Veliko cartanja... Lubči ob Bena...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
25.5.2011 10:44:21   
tassika
Jaz bi ga, pa veuser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
25.5.2011 15:41:16   
malaMravljica
jaz bi tudiiiiii... Tassi, pol se pa cudis da vshajas user posted image user posted image   ne, hocem ti ze od vceraj napisat, da vshajas, ker si pojedla kvas user posted image   me pa veseli, da si ok in hvala za sms. Me je dal v dobro voljo.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
25.5.2011 21:06:04   
tassika
MM ko bi ti vedela, kako malo ga pojemuser posted image  Sem večinoma na zelenjavi, rižu in makarončkih, pa na solati. V teh vročih dneh meni nič ne paše jest. Vzhajam pa samo v trebuh, pa nikamor drugam, sem ko žogicauser posted image  

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
25.5.2011 22:28:17   
malaMravljica
seveda sam v trebuh, sine skrbi, da bo mami lepa in bo ponosen nanjo user posted image   bejba moja, ves kaj, cez par minut bo moj mozek v Münchnu pobral mojega bratrancaaaaaaaaa, ga bom vidla drugic v zivljenju, toooook sem vesela, tok tok tok ... zdej morem pa se postlo postlat it mu, vecerjo ima skuhat in zlikat dva stroja, ce mi rata. poticka bo pa nocna, upam, da rata. Mali pa spi ze nekaj urc, danes ni spal cez dan, mi opusca dnevno spanje, grrrr...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
26.5.2011 11:56:43   
tassika
O MM ti pa sigurno danes uživašuser posted image  Hotla sem ti samo rečt, da ne vem kaj bo, ampak vsi napovedujejo punčko user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1181
31.5.2011 10:29:33   
najčka
OO Nobenga nikjer. Ste že vsi na dopustu?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
31.5.2011 10:35:33   
tassika
Ne ne, eni delamouser posted image  Evo, da ne bomo tako zadaj user posted image

Stala je v kuhinji in pripravljala mehko kuhana jajca in toast za zajtrk. Nosila je samo majico, v kateri je navadno spala.
Mož je zaspano prišel, skoraj buden, ko se je obrnila k njemu in rekla tiho ” Ljubi se z menoj prav ta trenutek! ”
Njegove oči so se zabliskale: “A še vedno sanjam ali bo to se moj srečen dan!”
Ni želel izgubiti niti trenutek, zato jo je objel in takoj obdelal kar na pultu v kuhinji.
Ko je zaključil je rekla, “Hvala.” in se takoj vrnila za štedilnik z majčko še okoli vratu.
Srečen, ampak malo zmeden, jo je vprašal: »Kaj je zdaj to?”
Razložila mu je, “Pokvaril se nam je timer za kuhanje jajc, pa nism vedla kako drugač izmeriti tri minute..”

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
31.5.2011 12:05:45   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1184
31.5.2011 23:21:39   
ninasiki
ojla bejbe evo še mene po dougem času ja prii nas je novi družinski član Mark velik je biu 57cm in 4200g OG 38cm kr zanimivo ampak še bol zanimivo je pa to da smo v eni uri vse zrihtal člouk ne more vrjet kaj dela spontan začetek poroda ko se telo dejansko pripravi na to izkušnjo tko da drugi porod je biu zakoooon k da bi šla na kavo dobesedno tud z babco smo nardil tak vzdušje odsotna sm bla se mi zdi da celih 45min smo mel pa manjše težavice najprej je mal teži dihu ker je vse skupi šlo kot po maslu in pač posledično je tud meu plavi obrazek (petehijast obrazek) ampak je po 11 dneh tko lepi da je joj no potem je postau sum na nalomljeno ključnico in pareza brahialnega pletaža (ukleščen živec) ampak jutri imava kontrolo in mislim in tud upam da bo s+vse ok ker Mark sicer premika rokico vse sam dokler ne dobim potrditve dr. ne grem na 100% ostalo pa vse kot mora bit papa tud že bol je biu zlateničen k Aleksej inn je tud mal pool zarad tega zaspanko biu sam se tud kle pobiramo...kar se mene tiče sm uredu dobila sam tri šiučke in nič drugega brez kakršnih kol posebnosti....ALEKSEJ jaaaa vesela k dž sploh si nisem mislila da ga bo tko lepo sprejeu sm bla 100% da bo touku lubosumje vn sicer še lahko pride ne rečm ampak za zdej je uredu bog nedej da zajoka ker takoj laufa pa ga hoče božat pa lupčkat uglaunem skos ga obrajta no sej dobi pa mami zato učas kat odbitje da me kr stisne pr src je pa dan k pa tud sam mami pa noben drug kokr mu vetr zapiha :) drgač smo pa tud končno v svojem nadstropju in dane je prvi dan ko sem dobesedno malo počivala in nič delala aleluja sej je še samo so to malenkosti k se bojo že lepo porihtale važn da sem NA SVOJEM user posted image nč šibam spat ker bo kmal budilka lepo se mejte pa se še slišmo kej

hvala za čestitke

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
1.6.2011 9:13:13   
majakla
Dobro jutro

Zdaj, ko imamo nove bebike ...
... imam doma DMove pleničke od 4 do 9 kg,
z veseljem dam. user posted image

~ ~ ~

Včeraj zvečer Nik dobil vročino,
ponoči ful zakuhal, sicer vse prespal,
zdaj pa čakam, da se zbudi brez ...
... bomo vidli.

~ ~ ~

Ninasiki: iiiiiiiiiiiiiiiiii . . . user posted image

~ ~ ~

Jutri: 20 mesecev user posted image

< Sporočilo je popravil majakla -- 1.6.2011 9:14:43 >

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
1.6.2011 10:09:36   
muca*maca
Čestitke, Nina!!!

So pridni teli naši oktobrčki, nč ljubosumni bratci user posted image

Upam, da bo tud pri nas takouser posted image

Pa še neki za nostalgijo in naše malčke palčke - 25. najlepših risank naše mladosti.
Uživajte! user posted image

http://www.rtvslo.si/zabava/zanimivosti/video-25-najlepsih-risank-ob-katerih-smo-odrascali-1-del/258349#comments

http://www.rtvslo.si/zabava/zanimivosti/video-25-najlepsih-risank-ob-katerih-smo-odrascali-2-del/258808

< Sporočilo je popravil muca*maca -- 1.6.2011 10:14:11 >

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
1.6.2011 11:01:26   
Anonimen
o muca maca ... pričakuješ? ... čestitke :)

(odgovor članu muca*maca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1188
1.6.2011 11:52:29   
tassika
Ja muca maca mi dela družbo, da nisem tako osamljena med novembrčki user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
1.6.2011 13:41:46   
september25
user posted image ojla, punce!
še js mal... najprej čestitke Nina za zdravega krepkega fanta! Pa tud ostalim mamicam, ki pridno cartajo že 2 ali več. Mene moj dragi tud počas pripravlja na to, da bi meli tud pr nam še enga pa nekak še nisem za to. si sploh ne morem predstavljat, zdej je vse bolj na izi, u malim lahk greva sama povsod, z dvema je pa že precej težje.

Aja pa to me zanima. Mene moj sine ne kliče več mama, ampak me kliče po imenu!!! Ga ignoriram, ampak zaenkrat precej neuspešno! Sej me pokliče tu pa tam mama, ampak pol pa se mi zdi, da že mal nalašč reče ime zravn:)) user posted image
Izkušnje?

Čveka pa tolk, da za to starost sploh ne morem verjet. Pa ful lepo izgovarja, tak da ga vsi razumejo. Pa končn je začel bolš spat, enih 3-4 see zbudi na nač in je to zdej čist super!!!

Pa na kopanju smo bli prvič letos, mali tako užival, da je res veselje gledat!

PA službo sem dobla, tak da bodo zdej pa kr konkretne spremembe pr naši bajti, se bo mogu še ati mal angažirat.

Grem neki delat, dans sn tako lena, da joj!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
2.6.2011 9:52:40   
muca*maca
Pozdravljene!
Hvala za čestitke, ja, pričakujemo bratca oz. sestrico konec novembra. No, če bo tako kot Maks, potem začetek decembra user posted image

September - jaz se na tvojem mestu ne bi nič sekirala, to so faze, ki pridejo in minejo. Pa tudi oglasila bi se, čeprav te pokliče po imenu. On sliši tvojega, da te kliče po imenu in čisto pravilno sklepa, da si to ti. Saj bo kmalu spet prešaltal na mami.
Maks kliče mojega tata Vid, hehe. Vidu se pa luštno zdi.
Mene sicer kliče mama, ampak po moje zgolj zato, ker ne zna izgovorit Barbarauser posted image

Tako, da ne se sekirat zarad tega, je itak dost drugih stvari za sikiriki user posted image

LP

Aja, pa čestitke za službo!!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil muca*maca -- 2.6.2011 9:53:51 >

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
2.6.2011 12:48:32   
malaMravljica
muca maca. cestitke. Lepo nosecnost zelim.

Tassika, ja, tok lepo je bilo, uzivali smo vsi 100/h, zdaj kar ne morem cakat, da greva midva na dolg potep.

Rozilu, si ze nazaj? Kako sta preziveli, ti in mala seveda.

Glede klicanja po imenu, jaz tudi mislim, da je faza, pa fajn se mu zdi. Ne se obremenjevat, ce te moti ga vedno popravi, ga bo ze minilo.

Se nekaj me zanima. Ima ze kater od vasih malih poganjalca kolo. To kot je kot kolo brez pedalov? Ce kater ima me zanima ce so ze dovolj veliki za to. Moj se vedno upici, ko vidi kaksno kolo, pa namen mu itak imam to kupit, se mi tudi zdi, da je precej gibcen, na trampolinu ze recimo sonozno skace. Me pa ne zanima velikosti po cm ampak ce je starost nasih oktobrckov za to ze primerna.

Pri nas je danes ocetovski dan. Moj malcek ima za darilo najino sliko, sva se sla slikat. Joooj je bil to podvig vceraj, sam pol smo pa dobil par lepih slikc ven.

Lepo se imejte!

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
2.6.2011 14:48:13   
september25
oooo muca maca čestitke!!! kak je to lepo prebrat, mene pa kr stisne, bomo še mal počakali. Sn ravn dans pripravljala stvari, bomo posodli moji sestrični skoraj vse stvari, tak da res še ne moremo met bejbijauser posted image user posted image user posted image

Ja no sej se glih ne sekiram, ker me kliče po imenu, ni mi pa fajn! Priznam, da bi raje slišala mami, ampak sn včasih mama, ne gre pa ne gre i na koncuser posted image

Jutri bova šla pa prvič k maši, mislim, bil je pri krstu, ampak takrat je bil premajhen pa za veliko noč je tud nesel svojo košarco k blagoslovu, ampak takrat je bla prevelika gneča. Prav zanima kak se bo čudil vsem lučkam pa slikam pa kakšne komentarje bo kej mel zravn. Ker tiho ne bo, to ne znauser posted image

Lep pozdravček vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 1193
2.6.2011 15:42:57   
rozilu
Heeeej, ja sem se vrnila. user posted image

Meni je bilo OK, če nisem preveč razmišljala o moji pupiki (bilo je zelo fajn, pestro in zanimivo, zato niti nisem imela časa). Ona pa se je tudi zabavala z vsemi možnimi družinskimi člani, tako da je bolj malo mislila name. Niti ni bila kaj užaljena, ko me je vidla (malo zmedena najbrž, ker sem prišla sredi noči in jo vzela k sebi). Zdaj se me sicer malo bolj oklepa, ampak uživava in se stiskava, jst jo skozi ljubčkam.... user posted image . Se mi pa jeseni obetata še dve konferenci, na eno bom najbrž vzela družino s sabo, je v sr. Evropi, druga pa... ah... si ful želim it, ker je v Avstraliji, ampak si predstavljate kaj to pomeni...

Muca*maca - ne boste vprašali za spol?

Ninasiki - vi se pa lepo crkljajte in čestitke seveda. user posted image

Pa lep pozdrav še vsem ostalim user posted image

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
3.6.2011 9:00:52   
malaMravljica
Rozilu, ej sluzbena pot v Avstralijo. Ma dej se kar prijavi, nujno! Ce sta sedaj preziveli mislim da 10 dni bosta tudi pol, pa se vecja bo. Itak ti mislm narediti take luste, ko pridem nazaj, da ni sans, da ne gres pol user posted image   ja, manj kot 4 tedne in greva.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
5.6.2011 15:26:28   
pattaya
mi smo že pa 4 dni in noči brez dude, ni neke panike, ker je tako ni rabil drugače kot samo v trenutku ko je zaspal. zdaj mu malo zapojem, spije malo čaja, se obrne in zaspi, ponoči pa sploh ni panike, tak da kot izgleda bo odvajanje uspešno user posted image user posted image user posted image

ninasiki pa bravo za user posted image user posted image user posted image user posted image veliko crtljanja

dva izpita sem že naredila, enega imam v sredo, ta drugega pa 20, pa upam da bo uspelo, pa bo prvi letnik magisterija pod streho

Neposredna povezava do sporočila: 1196
6.6.2011 13:04:56   
rozilu
Pattaya - bravo za dudo user posted image user posted image user posted image

Pri nas je to še odloženo za nedoločen čas - je ful obsedena s to dudo. Ko me ni blo, se je pri moji mami navadla, da ima za spat 2: eno v ustih, drugo v roki in si jih izmenjuje user posted image . In skoz teži: šeno dudo, šeno dudo (tudi če nima nobene, al pa če ima obe user posted image ). Ma čez dan je nima, samo če vidi koga z dudo, je pa teženjeeeee. Zvečer ji dam za spat in zdej sem vidla, da jo sploh več ne spusti iz ust user posted image ... jao, jao... to bo še zabavno. Samo OK, glede na to kar mi je rekel zobozdravnik: da če je mala, ni problema... Bolj mi gre na živce ta obsedenost.

No, uspešno opravljanje izpitov... komaj čakam, da se to šol. leto konča, da se lahko posvetim resnim stvarem user posted image

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
6.6.2011 13:57:06   
Anonimen
punce moje zlate ... tema
oktoberski sončki in sončice na fb tako sameva ... kaj če bi jo mal oživele pa še tm klepetale? :)

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1198
6.6.2011 20:24:37   
malaMravljica
o te dude. Rozilu, ne se sekirat, ce je prava dudoodvisnica pa naj bo in naj uziva se z njo. Ce jo tok rabi jaz ne bi panike delala. Jaz imam pa mal drugacen problem z dudo, jo ne rabi prav dosti, danes spat brez, cez dan spi brez, zvecer mu jo turim v usta, pa jo kmalu vn vrze. Jaz pa nocem, da se jo se odvadi, ker jo bo rabu na avjonu za zrak v useskih zravnavat. Vem sam za dol kdaj letiva in so vzleti in pristanki full pozno zvecer oz zjutraj in ga ne bi budila, ( ob postavki, da bo spal  user posted image  ) za zrak bi mu dala kar dudo, dajat pit ob vzletu si itak ne predstavljam, saj more vse polit po moje. Me je namrec strah, da bo imel preoblem z izravnavanjem zraka.

Pattaya pa ima tudi bjondota user posted image  vidim na slikci. Ej, midva z mojim sva temnolasca, mali pa bjondo. In sva se sla za ocetovski dan slikat in bolj ko gledam slike bolj se mi zdi, da kot da nisem mami, tak bjondo ob meni temnolaski. DRugace pa cesrtitke za izpite, pridna in pametna mami si.

September, kako je molil mali pri masi?

Da vam povem se naso storijo s postlo. Je pogruntal kako pride ven cez 65  cm visoko ograjo in sem jo mogla odstranit, ker je pac v temi ven lezu. Sedaj ima sam malo ograjco, lih da ven ne pade in ker ima prost izhod iz postelje znajo bit odhodi spat grozljivka, vceraj je omagal ob 22h 10min, do takrat sem ga pa vseke cca 5 minut nazaj v posteljo nosila, obup.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
7.6.2011 7:32:58   
pattaya
malaMravljica ja mi imamo bjondota, sam sma midva tud bolj svetla, tako da se nič ne čudim.

ja naj bi bila pametna mami, sam upam da mi bo to v nadaljnem življenju kaj koristilo, ker ko poslušam kolegice ki so že magistrirale samo jamrajo, da jih s takšno visoko izobrazbo nihče noče, tak da upam da bom jaz imela več sreče

pri nas se je spanje kr izboljšalo. ko zaspi ga dam v kinderpet, ko se prvič zbudi ga vzamem k sebi (ponavadi med 23 in 2 uro), pol pa do 6 zjutraj spi mirno naprej pri meni. ni več tistega pogostega zbujanja in bedenja že kaki mesec in upam da bo tako ostalo

Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.