googica -> RE: Oktobrčki 09 (19.2.2011 14:23:43)
|
vidim da spet nč kej ne klepetamo.. kaj je zdej to, pa tako spackano vreme.... kje ste vse? kr gledam, parkrat na dan, pa nč novga hotla sm vas vprašat.. al vaši že vsi sami jejo, kako to zgleda? ena v usta, pet po tleh? pri nas sploh nima nekega zanimanja. včasih da kako žlico sam v usta, ampak samo če na koncu tud js držim žlico, če ne bi mi zmetu v steno vse skup. sicer se ne obremenjujem neki ful, ker rajš vidim da se ne igra s hrano če to ni potrebno, ampak me res zanima če so vaši že vsi osvojil zadevo. mi mamo spet nove bodije, velikost 104... no, neki pobere sušilc, ampak dejansko so mu 98 čist preveč tesne.. gre hitr tole s cunjam, sploh ne uspemo ponosit :) tud copate smo mogl kupit 23, ker 22 ni več blo dost. zdej je že začel ful ponavljat za nami, uro oponaša... z jezikom tleska, ker ga ni noben učil tiktak pa to.. in pol mi je tolk fajn, da sam pogrunta kako se dejansko kej oglaša :)).. zna tud že računalnik uporabljat. sm čeri posodo pomivala, p je bla čista tišin v dnevni, grem pogledat... in si je uspel naštimat nek filmček, k sm dobila na mail neko skrito kamero z nagicami... in je tisto gledu čist pr mir in v tišini :DDD... pleza tud zdej povsod, doseže vse, če česa ne doseže pa teži tolk dolg da dobi :) seveda če je njemu namenjeno... par dni nazaj je najdu na vrh svoje omare neko škatlo, sploh ne vem kako jo je vidu, ker je bla ful od roba porinjena... ni vedu kaj je notr, cel dan je hodu pome, in mi kazu tisto... dokler ni dobil.. in smo odprli prvi paket Duplo legic :) in zdej so akcija... sicer ne z sestavlat, to bl js počnem, on pa v škatlo, iz škatle... :)) včasih v usta... no, kjerkoli ste, uživite, mi mamo ta teden dopust, no moj ga ma, torej posledično tud js, tko da bomo užival :D
|
|
|
|