rozilu -> RE: Oktobrčki 09 (19.12.2010 22:18:55)
|
Kako ste me danes nasmejale! [sm=smiley16.gif], pa super slikice lepih otročkov... Nik, Brina, Jaša, Liam... krasni. Rižkoo - a vi pa mate tako vročino??? Moja je naga samo v kopalnici, ko dodatno zakurim kalorifer, da se da čofat... drugje smo pa v dveh rokavih [sm=zmeden2.gif] Najčka aloooo, kje se ti skrivaš??? Kako kaj Maša? [sm=smiley1.gif] IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Sam ne pospravi sam vsega, on izkljucno lesene kocke, jaz pa ostale igrace v drugo skatlo zmecem, da dobi obcutek, da locujeva igrace, ko bo velik bo mogu pa smeti na 10 kupov locvat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Hahahaha, frajeeeer mali! [sm=bravo.gif] mami kako si ga to dobro naučila! Jaz si še ne drznem kaj takega probat - bolj kot mečem not, bolj jih ona ven [sm=jezicek.gif] Edino prejšnji teden se je odločla, da bo dala kocke v škatlo - prej pa NIKOLI nobene stvari not, vse veeeeeeeeeeeeeeen! [sm=smiley1.gif] Risanje [sm=zmeden.gif] - oooo, nekatere to že zanima, Maruše pa takoooooo ne gane, edino barvice (al voščenke [sm=smiley29.gif]) bi poglodala, še mene noče gledat kako ji kaj narišem. Se je pa včeraj naučila pihnit v flavto [sm=smiley32.gif], tako je bla začudena kako to da zdej pa piska (prej je samo vlekla not zrak). Zdej samo še čakam za se nauči pihnit noska [sm=smiley36.gif] September25 - jaoooo, redeča pesa povsot [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. Nočem niti vedet, že včeraj sem prav pisano pogledala, ko je na bež majčki (pranje na 30) ostalo pol mavrice - mandarine, pomaranče, marmelada, čaj, buča, ... pesa na srečo ne, je šla vsa v usta [sm=smiley36.gif]. Pa pusti, da jo jaz hranim in tudi uporabljava slinček, ne vem kaj sva delali... Ne vem kaj ima najraje, v bistvu vseeeee je, se ji tudi vidi [sm=smiley1.gif]. Kruh pa sir, zelenjavni namaz, marmelada, kisla smetana... sadje itak vse, zelenjava tudi, meso, krompir... .... In Liam, Zoja, Dora, kmalu se pozdravite! [sm=pujs.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pujs.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pujs.gif][sm=pikapoka2.gif]
|
|
|
|