Gina -> RE: Vnetje slepiča (4.11.2010 9:27:18)
|
IZVIRNO SPOROČILO: žabica2 Zanima me kakšni so prvi znaki vnetja slepiča pri odraslih?,kje točno začne boleti in ali je bolečina močna ali kmalu veš,da gre res za vnetje slepiča? Ne, ne veš zmeraj takoj. Meni se je par let vnemal in pomiril, pa vnemal in pomiril. Me je bolelo tam, pa trdo je bilo, meni se je zdelo, da če ornk tam pritisnem, da ga tudi čutim napihnjenega. POtem me je pa enkrat malo bolj ornk zagrabilo, me je vse bolelo, pa vročino sem imela, pa slabo mi je iblo malo zraven, pa krvna slika ni bila ok....amapk moja dohtarca ni pomislila takoj na slepič. MI je dala antibiotik. Mi j e šlo na bolje, ampak ok ni bilo. Potem sem šla na petra držaja se pokazat, ker sem vseeno napotnico dobila. So rekli,d a malo zgleda, malo pa ne, samo da imajo možnost laparoskopsko to naredit, pa da je bolje ven dat, kot da je res vnet, pa ne dajo. Preden sem bila na vrsti, je po moje več kot 10 dni minilo in od AB se mi je stvar pomirila. KO so mi slepič ven dali, sploh ni zgledal vnet menda. Šele histografija (histeroskopija?) al kako se reče pregledu organa po operaciji, je pokazala, da se je slepič ves čas vnemal. Po tem, ko so mi ga ven dali, me nikdar več ni nič bolelo, pa tudi trdo nisem imela tam spodaj pri trebuhu.
|
|
|
|