Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: gestacijska vrečka ja, rumenjakov mehurče... 12.11.2010 15:39:00
|
|
|
|
silwia
|
pretekel je že en dan po abraziji. danes se bom odpravila zvečer malo ven in se poskusila vklopiti v družbo.je to dobro ali raje ostanem doma in ležim?? ker je martinovanje povsod in bo prisoten tudi alkohol, me zanima če lahko spijem kaj alkohola, glede na to da sem včeraj ob 13h imela abrazijo??? lp
|
|
RE: gestacijska vrečka ja, rumenjakov mehurče... 15.11.2010 8:34:40
|
|
|
|
zvezdan
|
Silwia saj nisi resna a ne?
|
|
RE: gestacijska vrečka ja, rumenjakov mehurče... 2.9.2013 22:32:50
|
|
|
|
ninca_
|
Drage punce! Ker zelo prija svojo žalost deliti z drugimi, se oglašam še jaz... Julij 2013, oba testa pozitivna. Ker je bila nosečnost načrtovana, sva oba s partnerjem bila zelo vesela. Čeprav sem drugače precej blebetava, sem novico o nosečnosti skrivala. Povedala sem le prijateljicam ter staršem. 1 mesec kasneje sva šla na morje. Tam je bilo polno otročičkov, najina sreča je bila še večja. Nato sem začela narahlo krvaveti - panika - po branju vseh možnih forumov sva odšla nazaj domov ter na urgenco. Ker sem bila v 9. tednu, sem pričakovala, da bom na urgenci prvič videla bitje srčka najinega otročka. K ginekologu sem bila namreč naročena 3 dni kasneje. Ko je ginekologinja povedala, da je gestacijska vrečka prazna in nepravilne oblike, ter da ni nobene možnosti, da bi se razvil otroček, se nama je sesul svet. Nikoli si nisem mislila, da me bo to tako prizadelo, prejokala sem celo noč. Vseeno sem čez 3 dni šla k moji G, ki je potrdila enako. Naslednji dan sem šla na abrazijo (kjer me je najprej pregledala še tretja G in potrdila enako). Na posegu je bilo grozno, nikoli si nisem mislila, da bom pristala na takem posegu. Komaj čakam, da minejo tile 3 meseci, da poskusimo znova.
|
|
|
|
RE: gestacijska vrečka ja, rumenjakov mehurče... 6.9.2013 10:13:58
|
|
|
|
Taddy78
|
ninca kar pogumno naprej. Malo manj kot 3 leta je od tega, ko sem opisala svoj primer, če ne drugo se lahko tolaživa, da ni bilo plodeka in da je šlo za slepo nosečnost...vsaj mene je to gor držalo. Nam je v letu 2011 le uspelo nalulat pozitiven test in decembra bo naša puža stara že dve leti. Upam, da čimprej pozabiš in da se boš kmalu spet veselila .
|
|
|
|
RE: gestacijska vrečka ja, rumenjakov mehurče... 6.9.2013 10:25:27
|
|
|
|
ninca_
|
Hvala Taddy za vzpodbudne besede. Moram počakati do novembra, takrat lahko spet začnem delati na tem :) Ja, jaz se tudi tolažim s tem, da je pač bila jajčka brez presenečenja. Saj bo, čakam na naslednji
|
|
|
|
RE: gestacijska vrečka ja, rumenjakov mehurče... 6.9.2013 10:35:02
|
|
|
|
talika81
|
ninca, pogumno naprej. tudi jaz sem morala na abrazijo v 9t in sicer zaradi tega, ker je plodu nehal biti srček. tako da točno vem, kako se počutiš. tudi jaz sem takrat dosti prejokala, ker sva tudi midva zagledala magični + po več kot dveh letih truda in sva bila presrečna, potem pa se nama je sesul svet. tisti dan, ko sem imela abrazijo, sem tudi jokala, ampak sem potem videla, da v bistvu nisem edina v tem, da je tega ogromno. tako da nekako mi je bilo lažje, čeprav sem še vedno potem, ko sem videla kak voziček ali dojenčka, v sebi jokala. meni so pa rekli, da je dovolj, da počakam en ciklus in da lahko ponovno začneva delat na otročku. samo nama ni ratalo, tako da sva šla na umetno - kjer nama je ratalo v prvo. sedaj imamo doma skoraj tri letno navihanko, konec januarja prihodnje leto pa pričakujemo drugega. tako da pogumno naprej, s polno optimizna in veliko dobre volje. ne se zapret vase. nikakor.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?