ninca_ -> RE: gestacijska vrečka ja, rumenjakov mehurček ne :( (2.9.2013 22:32:50)
|
Drage punce! Ker zelo prija svojo žalost deliti z drugimi, se oglašam še jaz... Julij 2013, oba testa pozitivna. Ker je bila nosečnost načrtovana, sva oba s partnerjem bila zelo vesela. Čeprav sem drugače precej blebetava, sem novico o nosečnosti skrivala. Povedala sem le prijateljicam ter staršem. 1 mesec kasneje sva šla na morje. Tam je bilo polno otročičkov, najina sreča je bila še večja. Nato sem začela narahlo krvaveti - panika - po branju vseh možnih forumov sva odšla nazaj domov ter na urgenco. Ker sem bila v 9. tednu, sem pričakovala, da bom na urgenci prvič videla bitje srčka najinega otročka. K ginekologu sem bila namreč naročena 3 dni kasneje. Ko je ginekologinja povedala, da je gestacijska vrečka prazna in nepravilne oblike, ter da ni nobene možnosti, da bi se razvil otroček, se nama je sesul svet. Nikoli si nisem mislila, da me bo to tako prizadelo, prejokala sem celo noč. Vseeno sem čez 3 dni šla k moji G, ki je potrdila enako. Naslednji dan sem šla na abrazijo (kjer me je najprej pregledala še tretja G in potrdila enako). Na posegu je bilo grozno, nikoli si nisem mislila, da bom pristala na takem posegu. Komaj čakam, da minejo tile 3 meseci, da poskusimo znova.
|
|
|
|