uporabnice vozička mura 4 - pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Lunka -> uporabnice vozička mura 4 - pomoč (2.11.2010 19:19:23)

Še samo do jutri je voziček mura 4 v akciji v BC zato se moram hitro odločit za nakup.
Zanima me namreč, če je še strehica vozička vedno fiksirana na ogrodje ali pri teh novejših modelih kako drugače? Zanima me tudi, če se ga da zložit z športnim delom, če je obrnjen v smeri vožnje?
Kako ste zdovoljne z njim?
Hvala.

zaspancek1 -> RE: uporabnice vozička mura 4 - pomoč (2.11.2010 19:40:19)

Jaz imam sicer model 2009, vendar kolikor sem videla, novi modeli nimajo strehice pritrjene na ogrodje, temvec na sportni del. Je pa novejsa strehica drugacna in predvsem manjsa. To, da je na sportnem delu, je vsekakor plus, vendar je meni pri stari bolj prakticen tudi tisti podaljsani del. Drugace pa vozicek uporabljamo ze pri drugem in smo zadovoljni. Imamo pa samo sportni del in trenutno zimsko vreco, zato se mi zdi ta stara strehica bolj prakticna (ker je pac vecja).
Vozicek je res terenec, gre po vsakem terenu - tudi po neutrjenem makedamu, kjer jih vecina odpove. Minus je vsekakor teza in velikost - zasede precej prostora v prtljazniku. Mogoce bi dodala se kaksno stopnjo naklona hrbtnega dela (trenutno so tri), ki pride v postev takrat, ko otrok se ne sedi dobro, je pa ze precej firbcen. Hmm, mislim, da je to to...
Ce povzamem - ce potrebujes vozicek za slabsi teren, potem je to to. Ce ne, pa ga imas namen velikokrat zlagat in prelagat v avto in iz njega, pa to ni dobra ideja[sm=smiley1.gif] - bos preklela vsako kilo vozicka.
Aja, zlaganje s sportnim delom - ja, se da, samo zasede pa kar precej prostora in npr. v moj avto ne gre. Je pa sicer cisto simpl dat dol sportni del in ga potem spet natakniti gor.

ema tiara -> RE: uporabnice vozička mura 4 - pomoč (2.11.2010 20:04:21)

jaz sem kupila sicer 3/kolesnik,rabljen a kot nov na bolhi za 200e,super zadovoljna,res je tezak a je cisto preprosto za zlagat...od vseh najboljsi,pa smo imeli os quinnyja,pikolo,concorda...pri tem je strehica na ogrodju,pojdi v trgovino pa ti naj pokaze strehico

Stran: [1]