2ursae -> RE: Vztrajati z vrtcem? ... (2.11.2010 21:08:59)
|
ko je bil naš star 3 leta in je šel prvič v vrtec, je bilo tudi tako. No, ni ravno tulil, je bil pa zaradi vrtca v očitni stiski, saj je, ko je le mogel, povedal, da tja ne bi več hodil in tudi ponoči se je zbudil le zato, da bi mi povedal, da v vrtec noče. Naj povem, da je v vrtcu preživel dnevno le 4 ure, saj ga je hodil dedi iskat takoj po kosilu. Sicer doma ga nisem mogla imet, ker sem hodila v službo, a sem ga imela doma, ko je bilo le mogoče - predvsem, ko je bil mlajši bratec kaj bolan in sem bila na negi, kar je bilo kar velikokrat. Enkrat aprila ali maja sem ga pa preprosto vzela ven, ker sem obupala, pa tudi tašča se je ponudila, da bi ga pazila. Moram rečt, da je z vrtcem vsako leto boljše, zdaj, ko je predšolski, se je stanje res stabiliziralo in še kar rad hodi oz., bolje rečeno, mu vrtec ni več odveč. Moj nasvet je: če se da, ga imej doma, ker tak mali otrok mora biti brezskrben in vesel, ne pa da mu na dušici leži tako breme. Morda drugo leto ne bo bolje, morda pa bo, tega ne moreš predvideti, dejstvo je, da sedaj imaš izbiro, drugo leto je pa ne boš imela in boš pač primorana vztrajati.
|
|
|
|