malaMravljica -> RE: Avtosedež 9-18 kg Kateri Romer (3.11.2010 11:00:11)
|
Roemer je pravkar dal vn kolekcijo 2011 in ima varjanta king - ti ki imajo to debelejso blazinico okoli glave, sedaj se vedno siroko blazinico, sam je mal bolj narazen in ima otrok vec prostora. Kaj vem, po eni strani je to dobro, sam ce gledam iz vidika varnosti mi je kar fajn, da imam staro verzijo, na dogih turah vsekakor bolj varno, pa ne mece mu glave sem in tja, ko spi. Poleti pa verjetn bolj svica tu notri. In izboljsano ima tisto sponko za spenjat pas, sam ne vem tocno kaj, da se nekako lazje zapre. Lahko potrdim, da imamo vcasih blazne probleme zapret zaponko. In res, Roemerja ni sans da ga prenasas iz enega avta v drugega, jaz sem tudi dva kupila takoj ko sem videla kako je tezek. Jaz ga definitivno ne bi sama prenasala iz enega v drugi avto. Pa se to povem, pac moja izkusnja. Ce vam otroci kdaj bruhajo v avtu, obvezno dat eno poletno prevleko gor ali kaksno brisaco in luknje za pas. Meni je prvic ko smo ga dali v Roemerja tako bruhal ( ja, ocka je mal hitro vozil ovinke) in to potem spucat, bruhanje je slo cist notri pod stiropor in tisto peno, pa v pasek, med tiste luknje. Mi pa na poti na dopust in to sredi poti. No, smo carali, za naprej pa grem prioravljena na pot.
|
|
|
|