Hope2 -> RE: Dolgo potovanje z letalom (3.11.2010 7:51:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tlb IZVIRNO SPOROČILO: na ti Prej sem si rezervirala posteljico za malega imeli pa smo vsak svoj sedež. Oj! To pa mene zanima-koliko prej in kako si rezervirala to posteljico (v živo, preko interneta....)? Pri kateri letalski družbi pa? Zanima me tudi, če se na takem mestu "dovolj komot" sedi (imam že eno tako podobno izkušnjo-tamala je bila v posteljici, torej smo imeli sedeže v prvi vrsti in posledično se ni dalo dvigniti tistega naslonjala za roke MED dvema sedežema (notri v tem naslonu je bila namreč mizica za hrano) in naju je z možem kar pošteno nažulila....pa še težko sem se na njega naslonila....pa še TV je bila nad nama in sva prišla na dopust s "heksenšusom" [sm=smiley1.gif] ) Je pa res tamala skoraj vso pot spala (5 ur) v tisti posteljici, čeprav so ji nogice "čez štrlele"..... Hvala! LP T ----------- Mi smo za posteljko poklicali na letalsko družbo. Tam si "kao" rezerviraš, ampak moraš vseeno biti prvi na letališču oz na čekingu. Če je več otrok, dobi prednost tisti, ki prvi pride. Mi smo šli z emirates. Naš ni v posteljki vzdržal niti 5 minut, edino kravce je šel not past in igrače smo tam imeli. Z TV pa ni bilo problema, ker ima emirates TV-jčke v sedežih, torej vsak svoj ekran. Ti prednji zici pa imajo med sedeži in si jih ven potegneš. Se pa res ne da dvignit ročka, ampak me ne moti, jaz tam zatlačim pouštre, sprosim dodatne pouštre ali deke in rešim žuljenje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . Je pa vseeno bolje ti sedeži, saj ima otrok veliko placa za igranje na tleh, nekateri celo spijo, če je miren let. Si ne predstavljam otroka med stlačenimi sedeži, še jaz tam nimam kam noge dat, otrok je tam prikovan na sedež. Raje nej mene žuli. Si pa jaz našega 1 letnika ne predstavljam na letalu tolk časa, še manj da bi risanke gledal, je bil preveč hiperaktiven. Samo tu ne moreš gledat druge otroke, vsak je drugačen. Na našem avionu sta bila 2 dojenčka iste starosti, naš je bil miren in je spal v štorklji, ta drug pa se je drl celo pot. Zdaj pri 2 letih ga že zanimajo risanke in si bomo spet upali na pot[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Jaz sem pred leti šla prvo varianto do avstralije. 2 postanka. Je bil napor. Bi raje vzela 1 postanek
|
|
|
|