pelin -> RE: brisanje noskov (3.11.2010 15:21:17)
|
Ne ne zahtevaš preveč...seveda se v jaslični skupini rado v teh "smrkavih" mesecih zgodi, da ima kdo kakšen zasušen smrkeljček kje, vendar se takšnega otroka definitivno ne odda...Otroci so že tako ali tako radi nezadovoljni, ko jim čistiš nos (saj če si predstavljam, da bi kdo meni brkljal okrog nosa, bi tudi najraje tečnarila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]), če pa so te zadeve še zasušene, je pa sploh groza. Mene osebno to zelo moti...žal pa sem resnično že opazila, da nekatere ( tudi zaposlene) ne tako zelo. Tudi pri nas v skupini imamo robčke na dosegu vsem, pa tudi ves čas pomagamo pri brisanju tistim, ki to še ne obvladajo...Hkrati pa vedno ob previjanju, po hranjenju, pred odhodom ven, po spanju... vsem z vodo ali pa z vlažnimi robčki očistimo cel obraz. Poskušaj jih na to opozoriti, mogoče jim v ta namen prineseš še vlažne robčke in jim razloži, da bi res želela, da tvoj otrok ne hodi domov čisto zapacan in zasušen...Mogoče boš izpadla nekoliko pedantna ali pa sitna..., pa se ne sekiraj...definitivno, pa ne boš več dobila v roke tako zašmolcanega otroka... Spet ena delikatna zadeva...mogoče bi enostavno povedala v vrtcu da
|
|
|
|