tanjusi -> RE: elevit? (2.11.2010 14:45:02)
|
Gre se zato da sedaj jem retafer po nasvetu ginekologinje in sem zelo zaprta , tak da je vsak obisk vc-ja katastrofa, zdaj pa v elevitu je nekaj železa in bi malo nadomestlia... sama v prvi nosečnosti nisem jedla drugega kot tifol prve tri mesece... katastrofa, saj sem že sicer bolj zaprta, potem sem pa tako kot ti pristala še na retaferju, ker sem imela pomanjkanje železa. zaprta sem bila pa še bolj. v drugi in sedaj v tretji pa jem elevit od prvega dne, ko sem izvedela za nosečnost, pa ti moram rečt, da so izvidi OK, železa dovolj, na blato pa grem vsakodnevno in brez težav (imam pa seveda tudi jaz temnejše blato) Ok jutri začnem, samo da bom lahko šla normalno na blato...Ma, se spomnim da sem pri prvem pred 13 leti jedla retafer, pa mislim da me prebava ni mučila, potem sem pri ta drugem pred devetimi leti prve tri mesece tifol , druga pa takrat mislim da še ni bilo , se pa spomnim da sem jedla nekaj podobnega kot elevitl- posebej za mamice in nosečke, bil pa je poudarek na kalciju ... sem imela super kri , no zdaj me pa spet malo matra.. Torej probam elevit!
|
|
|
|