olimia -> RE: nuhalna in tveganje (2.11.2010 14:42:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Nočem bit pametna, ampak ti imaš tak rezultat zaradi starosti... starost ful poslabša rezultat , ne vem ali ti amniocenteza pripada , glede na to da si šla na ns ... meni je pri 35 letih, šla na ac , dobro zdaj če študiram mi niti ni žal da sem šla, ker je rezultat dober in sem zdaj mirna ... , če ti pripada mogoče premisliš in greš , ampak jaz še vedno mislim da je ta ns kar ena statistika... največ otrok z ds se rodi mlajšim mamicam, ker ne morejo dosežt tako nizkega rezultata ,kibi jih privedel na ac... Ma zdaj sem zatežila[sm=zmeden.gif] , upam da sem ti kaj pomagala [sm=smiley1.gif] se podpišem - ns je res samo ena statistika in zelo veliko otrok z ds se rodi predvsem mladim mamica (pod 30) sedaj ne vem, če ti AC pripada ali ne (ker samoplačniško je kar draga), ampak sama sem mnenja, da se odloči za AC, če misliš, da boš otroka težko sprejela v primeru, da bi bilo kaj narobe. če pa si prepričana, da se za UPN ne boš odločila, potem uživaj nosečnost in srečno.
|
|
|
|