ameriški slamnik (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Lantea -> ameriški slamnik (1.11.2010 21:23:49)

Ali ima kdo izkušnje s čajem te rožce? Ga lahko otroci tudi pijejo(koliko stari)? Ker je menda lahko ob nepravilni uporabi tudi strupen? Kaj pa odrasli, je kakšna meja, kako dolgo ga lahko piješ, potem pa prekineš?

oka -> RE: ameriški slamnik (2.11.2010 8:34:21)

Če kupiš Bimbijev ameriški slamnik in ga daješ tako, kot je napisano v navodilih ne more biti nič narobe. Meja pa mislim, da je tam okoli enega leta. Jaz ga mojima dvema dajem tako, da porabim celo stekleničko, nato tri tedne premora in spet.

Za odrasle pa je ameriški slamnik v Imunalu (kapljice in tablete) in še ene kapljice (se ne spomnim točno imena).

Najbolje, da povprašaš v lekarni kako in kaj in prebereš navodila.

SMT3 -> RE: ameriški slamnik (2.11.2010 9:07:50)

IZVIRNO SPOROČILO: oka

Če kupiš Bimbijev ameriški slamnik in ga daješ tako, kot je napisano v navodilih ne more biti nič narobe. Meja pa mislim, da je tam okoli enega leta. Jaz ga mojima dvema dajem tako, da porabim celo stekleničko, nato tri tedne premora in spet.

Za odrasle pa je ameriški slamnik v Imunalu (kapljice in tablete) in še ene kapljice (se ne spomnim točno imena).

Najbolje, da povprašaš v lekarni kako in kaj in prebereš navodila.

Tega dajem moji punci.Že lani sva naredili kuro in so se angine nehale.Prej pa na 3 tedne.
Letos je tudi (še) ok [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]