podaljšana porodniška-par vprašanj! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo



Sporočilo


eva1 -> podaljšana porodniška-par vprašanj! (1.11.2010 19:58:27)

Kot prvo me zanima, ali ste oddale samo vlogo za podaljšanje in dokumentacijo, ali ste napisale še kaj same o trenutnem stanju?
Ste oddale zraven vse papirje ali samo tiste ki so mlajši od 3 mesecev?
V kolikšnem času ste dobile odgovor in ali so vam podaljšali?
Hvala




tintara -> RE: podaljšana porodniška-par vprašanj! (1.11.2010 21:42:00)

Evo, čisto sveže informacije (odločbo dobila v četrtek, ugodno rešeno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]). Torej, jaz sem oddala samo izvide, brez kakršnegakoli komentarja. Malo sem povprašala na CSD, pa v razvojni, pa na fizio in so mi vse rekle, da ni treba, pa da tistega ne berejo, da nima take teže kot izvid (kar je tudi prav, se mi zdi). Sama sem se odločila takole, v primeru neugodno rešene prošnje, bi se pritožila in v tem primeru ne bi mela kaj dodati, zato sem si svoje besede prihranila za takrat. K sreči tega ni treba.
Izvide sem oddala: zadnjega od razvojne (julijski izvid), v katerem je bil predlog za podaljšanje porodniške s strani zdravnice, dva od bolnišničnega zdravljenja zaradi bronhiolitisov (eden junij, eden september), plus še en junijski glede slabokrvnosti. In to je vse. Prav malo se mi je zdelo, samo je zadostovalo.
Dobila sem po treh tednih. Na komisiji imajo 15 dni časa, ostalo je pa pisanje odločbe s strani CSD...

Moj nasvet (lahko da je čisto zgrešen): oddaj čim prej oz še v tem letu. Na začetku leta so manj odobravali kot trenutno (no, ali pa jaz ravno take primere poznam). Veliko sreče.




kenya -> RE: podaljšana porodniška-par vprašanj! (1.11.2010 22:48:20)

Tudi jaz sem oddala vso dokumentacijo ki smo jo imeli iz bolnišničnega zdravljenja in razvojne ambulante nekje 2 meseca pred zaključkom porodniške. Pa še pediater je napisal priporočilo. Sama nisem nič pisala, ker kot je rekla tintara zgoraj itak nič ne berejo. Pa le oddaj čimprej, ker včasih traja lahko tudi dalj časa da ti odgovorijo, že ko se ti porodniška zaključi.




eva1 -> RE: podaljšana porodniška-par vprašanj! (1.11.2010 23:42:54)

O hvala!
je porodniška mi poteče 3.12 in jutri bom oddala vlogo na CSD(upam, da delajo ob torkih, drugače pa v sredo)...jaz upam, da bi bodo odobrili [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: [1]