Kaj je s cipreso? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

morska deklica -> Kaj je s cipreso? (3.8.2005 12:25:45)

a kera ve kaj je s Cipreso? Že ma svojga:duda:al še ne?

CIPRESA -> Kaj je s cipreso? (3.8.2005 12:39:47)

Ne petra nimam so me poslali zopet domov. To je sedaj že kar moj običajen postopek, verjetno bom konec avgusta še kar :nosecka:.
Jutri ob 8h zopet v porodnišnico to je bil ukaz zdravnika ki mi je danes pregledal rezultate CTG-ja. Ni bilo nobenih pregledov le CTG. Jutri pa na amnioskopijo.

Poln K... mam že teh pregledov.

ZARA -> Kaj je s cipreso? (3.8.2005 12:42:47)

Zdej si 8 dni čez 'rock',ane ?? Pol boš pa naslednjič notr ostala...a te nč ne šravba...ker mene tud ni...

Anonimen -> Kaj je s cipreso? (3.8.2005 12:45:59)

...in ker mene tud ni...pol sem pa en dan kar noter ostala, pa je blo.

Drugače sem pa tudi jaz vsak drugi dan ko bumbar hodila čez naselje do porodnišnice in nazaj...oz. sem s bolj kotalila :)-

morska deklica -> Kaj je s cipreso? (3.8.2005 12:47:38)

Cipresa držim pesti zate in želim da bi zdej rodila k ni tolk vroče,drgač pa poročej kej.

CIPRESA -> Kaj je s cipreso? (3.8.2005 13:34:23)

Ja sem 8 dni čez taprvi rok, drugi rok mam pa danes. A ni fajn, mogoče mi bo pa jutri ginekolog v porodnišnici določil še tretji rok pol sem pa že za v ginesovo.

Pojma nimam kva se dogaja pri meni nihče me ne pregleda le CTG snemajo vsi. Pa jutri mam amnioskopijo da pregleda plodovnico to je že velik dosežek da se me bo le eden podstopu pregledat.
Špika pa boli me pa itak vsak dan trebuh, pa pol mirno prespim vsako noč tko da kaj resnega se ne dogaja.

Ja pravjo da ni še nihče notr ostal upam da res ker bom počas začela dvomit v to!!!!!

kofetek2010 -> Kaj je s cipreso? (3.8.2005 13:36:57)

ah, cipresa, mogoče pa bova šli skupaj in to decembra :)-

saj ne, hecam se, reči, da hočeš deložacijo in naj že nehajo :)-

Anonimen -> Kaj je s cipreso? (3.8.2005 13:38:51)

Katerega ginekologa pa imaš v Kranju?

žužu -> Kaj je s cipreso? (3.8.2005 15:31:44)

kreteni kranjski ginekološki!!!
v postojni bi bla že davno frej.

CIPRESA -> Kaj je s cipreso? (3.8.2005 16:34:43)

Pojma nimam kdo me je danes pregledal. drugače mam ginekologinjo v Kamniku ampak sedaj me je pa poslala kar v porodnišnico in napisala na napotnico "vodenje do poroda", kar pomeni da bom sedaj v njihovih rokah. Tamkajšnje ginekologe pa ne poznam.
Bil je danes en črn manjši gospod, bolj okrogle postave.

cmokec -> Kaj je s cipreso? (3.8.2005 17:26:02)

Lahko, da je bil dr. Handžar, al neki tazga.

benika -> Kaj je s cipreso? (3.8.2005 17:55:38)

Bi znalo bit, da je bil res. Sej že ves teden po porodnišnici skače.

CIPRESA -> Kaj je s cipreso? (3.8.2005 19:42:03)

Kaj pa je z njim a ga katera pozna??? Tud mal težko ga zastopim ker tko neki žežna sam zase.

Drugače ni bil kaj zlo prijazen, bolj tečen.

Anonimen -> Kaj je s cipreso? (3.8.2005 21:09:46)

Dr. Handžar je prijazen in to zelo. Najbrž potem ni bil on. Ampak se mi zdi, da je edini črn pa malo bolj okrogel in ne prav velik. Mogoče je imel pa slab dan.

Stran: [1]