hariba -> RE: Najden denar na bankomatu (3.11.2010 7:40:03)
|
Izpostavila sem samo denar. Sem pa izgubila marsikaj drugega (denarnica, telefon ipd) in nikoli nisem postudirala, pre*let naj bo tisti ki je nasel pa ni vrnil... ampak pre*leta naj bom jaz, ki sem zafurala tisto stvar. In ves kaj, ja, denarnico sem dobila nazaj...! Pa zato nisem nic bolj prizanesljiva do tistih, ki denar pozabijo na bankomatu... ker jaz ne razumem tega! A ti pa nisi nikoli raztresena, da ne raszumeš tega, da lahko nekdo na bankomatu pozabi vzeti denar. Očitno pa si, če si pozabila denarnico. A v njej pa ni bilo denarja? A to ni isto kot denar na bankomatu, le kako si jo lahko pozabila vzeti. Seveda je tisti, ki je pozabil vzet denar iz bankomata sam kriv in ne ti, vendar denar še zato vseeno ni tvoj. Ker te zanima tudi zakaj je lahko nekdo tako zelo raztresen ti naj povem, da je lahko zato sto vzrokov. Tistemu se nekam zelo mudi, v glavi ima sto misli kaj še vse mora postoriti , kupiti, kam iti, ali v tistem hipu zazvoni telefon in pozabi na denar ali pa skoči za otrokom ravno, ko prihaja denar, ki hoče steči čez cesto, no to slednje se je pred leti zgodilo meni in zato nisem vzela ven majnšega zneska na srečo. Ko sem čez par minut prišla nazaj po denar pa ga ni bilo več.
|
|
|
|