RE: Dolenjke, 4.del (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Tangerina -> RE: Dolenjke, 4.del (14.6.2012 18:29:17)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tangerina

Halo, a je med vami dolenjkami morda katera, ki je ravno v pričakovanju ali morda celo Februarka 2013? Sem iz Novega mesta in iščem družbico za (brezkofeinsko) kofetkanje :)
Sem pa še čiiisto na začetku, tako na forumu kot v nosečnosti (4.teden) [sm=smiley1.gif]

evo mene, novomeščanka, pdp feb 2013 ampak zaenkrat še anonimna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimna, Čestitam!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Si že bila na prvem pregledu? Mi ga imamo jutri čez en teden, smo že čisto nestrpni, in hkrati malo strahu... Upajmo na najboljše [sm=9nebesa.gif]

Anonimen -> RE: Dolenjke, 4.del (15.6.2012 10:50:44)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Halo, a je med vami dolenjkami morda katera, ki je ravno v pričakovanju ali morda celo Februarka 2013? Sem iz Novega mesta in iščem družbico za (brezkofeinsko) kofetkanje :)
Sem pa še čiiisto na začetku, tako na forumu kot v nosečnosti (4.teden) [sm=smiley1.gif]

evo mene, novomeščanka, pdp feb 2013 ampak zaenkrat še anonimna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimna, Čestitam!! [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]
Si že bila na prvem pregledu? Mi ga imamo jutri čez en teden, smo že čisto nestrpni, in hkrati malo strahu... Upajmo na najboljše [sm=9nebesa.gif]

hvala, sj še sama ne morem verjet, da bomo spet zibali. na pregled se pa še naročila nisem, ker nikakor ne morem gin. dobit[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] poskušam že tri dni. sem pa tudi jaz malo v strahu, ker me občasno boli trebušček, ko malega nosim okoli. pa križ me boli za pop.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] pa ti, kako se počutiš?

Tangerina -> RE: Dolenjke, 4.del (15.6.2012 15:57:44)

To pa le brž, da boš čimprej zvedela če je vse tko kot mora bit [sm=smiley1.gif]
Jaz se počutim super, razen občasnih slabosti in neskončne utrujenosti.... [sm=zaspan.gif] Drugače pa super, komaj čakam pregled pri GIN danes teden [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Evita78 -> RE: Dolenjke, 4.del (18.6.2012 7:52:21)

Pozdravljeni Anonimna in Tangerina...pa seveda čestitke obema z moje strani [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

Želim vama lepo nosečnost. Jaz sem bila marčevka 2012, tako da že veselo vozičkam in kofetkam naokoli, res je lušno. Sploh ker se mi zdi, da se je čas kar ustavil. Imam občutek, da sem doma že celo večnost... Saj bolj ko bo šlo proti koncu, hitreje bo minilo-vsaj pri prvem je bilo tako [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley24.gif[/image]. Ampak dokler traja, naj traja, a ne?!

Uživajte na sončku...jaz bom počasi krenila proti qlandii. Je omara nekam prazna za tele temperature...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Tangerina -> RE: Dolenjke, 4.del (18.6.2012 8:21:20)

Evita, njaprej hvala za topel sprejem![sm=smiley31.gif]
Kar pa se tiče Qlandije - le počasi, odpira se šele ob 9.00 ;)
Punce, pohajkujete dostkrat po Qlandiji? Tam sem do nedavnega bila zaposlena v eni izmed trgovin :)

Hja, upam res da bo kaj hitreje minevalo, kajti zdaj ko čakam prvi pregled se mi zdi kot da se vleče v nedogled.... :P

5ra8 -> RE: Dolenjke, 4.del (18.6.2012 8:26:06)

Punce, pohajkujete dostkrat po Qlandiji? Tam sem do nedavnega bila zaposlena v eni izmed trgovin :)

dobrodošla....jst em bla pa marčica 2011, in že veselo delam spet [sm=smiley1.gif]

ko sem bla na P sem bla dostkrat u Q, zdej mogoče 1x na teden....kje si pa ti delala? v Keri trgovini?

Alex01 -> RE: Dolenjke, 4.del (18.6.2012 8:26:49)

DOBRODOŠLI Tangerina in anonimna in ISKRENE ČESTITKE pa eno goro [sm=pikapoka2.gif] da bo vse tako kot mora bit[sm=smiley1.gif]

Kje se skrivate ostale? V senčki verjetno [sm=smiley1.gif]. Nekateri pa se verjetno že odpravljate na morje. pri nas bo kar dolgo tole poletje, gremo na morje šele konec avgusta. Bomo že, saj so toplice blizu, pa Kolpa ni tako daleč, pa bazenček na vrtu pa bo [sm=smiley1.gif]

Tangerina -> RE: Dolenjke, 4.del (18.6.2012 8:31:04)

Hvala še tebi za pozdravčke in [sm=pikapoka1.gif], kot pravijo - iz tvojh ist v božja ušesa...[sm=smiley1.gif]
Uf, bazenček... js bi tuuut [sm=smiley13.gif] namesto domačega bazenčka zgleda da se bo treba kar s Šmarješkimi toplicami zadovoljit... :)

Aha, ko sem že ravno pri tem - a morda katera ve koliko je priporočljivo v zgodnji nosečnosti kopanje v bazenih na javnih kopališčih (zaradi bakterij, možnih okužb, itd..)?

5ra8 -> RE: Dolenjke, 4.del (18.6.2012 8:35:32)

Hvala še tebi za pozdravčke in [sm=pikapoka1.gif], kot pravijo - iz tvojh ist v božja ušesa...[sm=smiley1.gif]
Uf, bazenček... js bi tuuut [sm=smiley13.gif] namesto domačega bazenčka zgleda da se bo treba kar s Šmarješkimi toplicami zadovoljit... :)

Aha, ko sem že ravno pri tem - a morda katera ve koliko je priporočljivo v zgodnji nosečnosti kopanje v bazenih na javnih kopališčih (zaradi bakterij, možnih okužb, itd..)?

kao prve tri mesece ni priporočljivo zaradi vnetij. Zdej, če si že tako nagnjena k vnetju potem jst ne bi šla. Če pa do zdej nisi mela nikol problemov pa mislm da se ni za bat....no jst sem se kopala normalno, ker nisem mela nikol nobenih problemov.....se pa drugače tud kupijo prov neki taki tamponi tud....

5ra8 -> RE: Dolenjke, 4.del (18.6.2012 8:37:34)

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

DOBRODOŠLI Tangerina in anonimna in ISKRENE ČESTITKE pa eno goro [sm=pikapoka2.gif] da bo vse tako kot mora bit[sm=smiley1.gif]

Kje se skrivate ostale? V senčki verjetno [sm=smiley1.gif]. Nekateri pa se verjetno že odpravljate na morje. pri nas bo kar dolgo tole poletje, gremo na morje šele konec avgusta. Bomo že, saj so toplice blizu, pa Kolpa ni tako daleč, pa bazenček na vrtu pa bo [sm=smiley1.gif]

tudi mi šele konec avgustaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa [sm=smiley13.gif]

kako kuža? oz. kužica?
Že hodite v šolo? [sm=smiley1.gif]

Tangerina -> RE: Dolenjke, 4.del (18.6.2012 8:37:57)

aha, no vnetij sicer nikoli nisem imela, vendar bom preventivno vseeno še malo počakala... :)
Hvala za odgovor! [sm=bravo.gif]

Alex01 -> RE: Dolenjke, 4.del (18.6.2012 8:41:04)

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

tudi mi šele konec avgustaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa [sm=smiley13.gif]

kako kuža? oz. kužica?
Že hodite v šolo? [sm=smiley1.gif]

Kužica [sm=smiley36.gif] INA
Privajamo se še, ko na majhnega otroka [sm=smiley1.gif]. V šolo še ne hodimo, gremo pa v naslednji termin tečaja.
Kam greste na morje? Istra?

5ra8 -> RE: Dolenjke, 4.del (18.6.2012 8:55:03)

Kužica [sm=smiley36.gif] INA
Privajamo se še, ko na majhnega otroka [sm=smiley1.gif]. V šolo še ne hodimo, gremo pa v naslednji termin tečaja.
Kam greste na morje? Istra?

Lepo ime ima!
Gremo kar na otok [sm=smiley36.gif]
Stare dobre Nerezine [sm=jezicek.gif]
Komaj čakam....upam da mi bo ratalo it predtem kej na kolpo.

Alex01 -> RE: Dolenjke, 4.del (18.6.2012 9:04:11)

Najprej smo mislili, da bi bila BRINA, potem je pa ostala samo INA [sm=smiley36.gif]

Vi na otok, mi pa v Istro [sm=smiley1.gif]

lenčy -> RE: Dolenjke, 4.del (18.6.2012 10:18:04)

dobrodošla tangerina[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] lepo nosečnost ti želim pa naj bo čim bolj mirna ampak kljub temu na velikoooo uživaj. to je res en lep čas, posebno, ko začne malo bitje brcati, ko ga vidiš na UZ in še in še...

ve pa kar o morju sanjate... mi tudi gremo šele konec avgusta, ampak saj bo hitro minilo. zato pa bo aleks dva mesca pri meni doma, da sem še en čas lahko z njim, kaj pa vem kaj bo naslednje leto tak čas.... aja ko sm bila js noseča, sm se pri dveh mesecih kopala v morju, pa ni blo nič. bazene bi se pa skor izogibala...

evita kje pa vozičkaš? kateri voziček pa imaš? mogoče sm te že kdaj vidla, jih je kr dost po bršljinu...

Tangerina -> RE: Dolenjke, 4.del (18.6.2012 11:20:52)

Punce, še eno vprašanje, sj vem da to ne sodi sem, ampak mi lahko katera priporoča dobro ginekologinjo v NM? Pogoj je res da je ženska... [sm=smiley1.gif]
Hvala :)

Alex01 -> RE: Dolenjke, 4.del (18.6.2012 11:27:34)

Punce, še eno vprašanje, sj vem da to ne sodi sem, ampak mi lahko katera priporoča dobro ginekologinjo v NM? Pogoj je res da je ženska... [sm=smiley1.gif]

Jaz imam dr. Kostanjškovo in sem zelo zadovoljna z njo.

5ra8 -> RE: Dolenjke, 4.del (18.6.2012 11:30:47)

Klarič-Kamin [sm=smiley1.gif]

jst je sicer nimam, mam Kostanjškovo...ampak enkrat sem bla pr njej na pregledu med nosečnostjo....in je res ful dobra....ful vesela zate, navdušena, vse razloži, slikico da...ma ni da ni....tko da če bi jst zbirala zdej, bi njo vzela....ona je v ZD....maš pa u porodnišnici še dr. Koželj.....ona je pa tud ful uredu.

5ra8 -> RE: Dolenjke, 4.del (18.6.2012 11:33:57)

Kostanjškova je dobra kar se tiče v smislu same strokovnosti....kar se pa tiče odnosa tko...sej ni napačna...samo ona tko govori vse v enem tonu....ma kot da ji je kdo umrl...nč veselja ne pokaže ko ti prideš ves navdušen na pregled da boš [sm=duda.gif] vidu...ona pa čist hladna....

Tangerina -> RE: Dolenjke, 4.del (18.6.2012 11:34:18)

Super punce, Hvala! o tej dr. Klarič-Kamin sme že brala, da je super, vendar nikjer ne morem zaslediti telefonske številke... Morda zato ker sm gledala pod Bolnišnica NM? Bom probala še pod ZD NM... :)

lenčy -> RE: Dolenjke, 4.del (18.6.2012 11:41:28)

klarič-kamin je res super, zelo prijazna, vedno vesela, js je ne menjam. njena št. 073916863

Tangerina -> RE: Dolenjke, 4.del (18.6.2012 11:43:43)

Hvala bejbe, sm ravno klicala, pa kot prekleto je do 29.06. odsotna [sm=smiley29.gif] tko da gremo na prvi pregled k svoji prvotni GIN, potem pa se prestavim h Klarič Kaminovi [sm=smiley20.gif]
Hvala na pomoči!! [sm=smiley31.gif]

Tangerina -> RE: Dolenjke, 4.del (18.6.2012 13:19:24)

Jezus Kristus, že celo dopoldne klicarim na oddelek Klaričeve, ker le dela, in se mi vedno znova oglaša tajnica, kličem v sprejemno v ZD, tam me baba nadere da Klaričeva je v domu, d ajo je vidla, da se mi bo že oglasla, ko bo. Halo?? celo dopoldne je že tajnica!! Kličem potem drugo ambulanto, mislim da dr. Bučarjeve, če mi lahko da morda kakšno drugo tel. ali direktno od doktorce, pa me še ta nadere da nima ona nč s tem da se mi bo že javla... Mislim, katastrofa... take ˝skrajne prijaznosti˝ nisme vajena iz moje prvotne gin.ambulante.... [sm=grrr.gif][sm=grrr.gif][sm=grrr.gif]
Če tako ravnanjo tudi z nosečnicami ob porodu, potem pa ala mi vera.... [sm=smiley13.gif]

5ra8 -> RE: Dolenjke, 4.del (18.6.2012 13:22:16)

Jezus Kristus, že celo dopoldne klicarim na oddelek Klaričeve, ker le dela, in se mi vedno znova oglaša tajnica, kličem v sprejemno v ZD, tam me baba nadere da Klaričeva je v domu, d ajo je vidla, da se mi bo že oglasla, ko bo. Halo?? celo dopoldne je že tajnica!! Kličem potem drugo ambulanto, mislim da dr. Bučarjeve, če mi lahko da morda kakšno drugo tel. ali direktno od doktorce, pa me še ta nadere da nima ona nč s tem da se mi bo že javla... Mislim, katastrofa... take ˝skrajne prijaznosti˝ nisme vajena iz moje prvotne gin.ambulante.... [sm=grrr.gif][sm=grrr.gif][sm=grrr.gif]
Če tako ravnanjo tudi z nosečnicami ob porodu, potem pa ala mi vera.... [sm=smiley13.gif]

ej prjatlca je isto klicala eno popoldne tja, ker se je hotla prenaročit....in potem obuipala...se vsedla v avto in šla tja osebno...

tko da če maš čas kr pejt osebno tja...

Tangerina -> RE: Dolenjke, 4.del (18.6.2012 13:30:26)

ampak ei to pa znorim!!! ko bi nam država plačevala zdravstvo,ajd, naj se derejo! tak pa ko ga sai DRAGO plačujemo in si še dovoiljo take nesramnosti.... grrrrrr me je razkurla....[sm=grrr.gif][sm=grrr.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>