lenčy -> RE: Dolenjke, 4.del (2.2.2012 9:45:49)
|
no danes se pa lahko oglasim, ker nisem sama tukaj[sm=smiley1.gif] dekle zdj pa vem, kje živiš[sm=smiley36.gif] dobra si, da si šla iz mesta. ko sm šla js za par mesecev v ene kraje nad Dvorom, sm mislna, da se mi bo zmešalo. nobene družbe, nikamor za it, še neta nimajo. dobr da se je moj sprijaznu, da sm v srcu resnično novomešanka in smo šli nazaj tko da je zdaj tudi on novomeščan[sm=bravo.gif] kako pa to da ste šli? pa upam, da ste zdaj zdravi. mi odkar smo v vrtcu, smo imeli že 2x vnete učke ampak čist malo. pa kašljamo in smrkamo, to je stalnica. danes sm ga mislna doma imet, pa je že ob 7h hotel kužija Pikija gledat pa sm ga takoj v vrtec poslala. bo bil itak naslednji teden skos pri meni. sm ta Piki ga je čist obnorel, non stop bi ga gledal. ga hočm zamotit s peko piškotov in podobno ustvarjanje, pa sm pol ure velja potem pa spet Piki-noro! no za tiste, ki si hočejo povečat družinico držim pesti, ve boste pa zame pa spomladi, bomo šli tudi mi v akcijo. kaj čmo, Aleks bo že 2 leti star, služba se mi pa tudi ne obeta. Alex kaj štrikaš z diplomsko?? js sm mislna, da maš pa že narejeno[sm=jezicek.gif] kakšen bo pa približen naslov? (upam, da vsaj to že maš[sm=smiley1.gif])
|
|
|
|