*dotika* -> RE: Dolenjke, 4.del (11.1.2011 16:06:10)
|
Kaj ni bilo rečeno, da bo Qlandia odprta marca? No, najprej je bilo celo načrtovano za december 2010, zdaj so torej že drugič premaknili? Hja no, kaj sem res tako črnogleda izpadla? Ne ne, nisem. Je pa res, da je skoz prisoten strah. In tega bi se rada znebila, pa še nisem našla recepta. Preveč slabih izkušenj, preveč neuspešnih nosečnosti. Trudim se, delam na psihi, zaupam ginekologinji... Glede cerklaže... zakaj naj bi bilo prezgodaj? Res je delajo jo tudi kasneje, urgentno, če se ugotovi popuščanje materničnega vratu. Meni se je to zgodilo pri Ajdi brez kakršnegakoli opozorila. Zdaj imam pa pač takšno diagnozo in se takoj po NS dela cerklažo. Evo, obljubim, sama sebe priganjam, da sem optimistična. Pridejo seveda žute minute, pojamrala vam bom in takoj mi bo lažje. Ok? Danes sem se recimo zasekirala, ker mi ni bilo slabo, pa sem prejle zbruhala kosilo. Ja ja, čudna ženska, boste rekle, ampak tako to je pri meni. Čudna nosečka in hkrati posebna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ja Edi od dramice si je pa res izbral specialen datum. Jaz sem čist mahnjena na datume, da je le čimbolj zanimiv. Kaj bo šele 11.11. letos, a???
|
|
|
|