mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: jael Hoj punce, žal žalostna novica...od včeraj imam rjave izcedke...isto se mi je dogaja vsak normalen mesec Namreč 10 dni pred M dobim rjave izcedke, ki naj bi bili pomanjkanje progesterona....sedaj sem sicer ta mesec pila prometruim, ampak očitno ne pomaga....sploh ne vem kaj bi bil lahko drug razlog.... drugače pa me zanima, če so uspeli zamrznit 2 pingvinčka, ali lahko grem že drug mesec na ponovni postopek? se to šteje kot en poskus, ali se štejejo samo punkcije?? Pozdrav.. jael, kdaj si pa imela punkcijo. Namreč naj bi se pojavila nekje 14.-16. dni punkciji (ovulacija). Glede izcedkov je pa takole, tudi jaz sem jih imela od 5. dne po ET dalje, 6. dan je bilo celo malo krvi vmes. Danes 11. dan po ET-ju pa smo zagledali plusek. Torej, hočem povedati, ne pomenijo vsi izcedki konec, če se izcedki ne bodo stopnjevali, imaš še upanje. Prometrium si pa vstavljaj v nožnico, to je običajna praksa, namreč le ta se v nožnici raztopi in se hitreje absorbira v telo. te pa čisto razumem kako se počutiš, ne moreš verjeti kakšne sem jaz počela ta teden, ko so se mi začeli izcedki. Če jemlješ aspirin 100, bi ga jaz na tvojem mestu prenehala, aspirin povečuje prekrvavitev, posledica tega je, da se lahko izcedki razvijejo v pravo . No to je moj nasvet, tudi jaz sem s 5. dnem nehala z aspirinom. Postopek z pingivini se ti šteje k tistemu postopku v katerem so bili pridobljeni, torej k tvojemu prvemu postopku. Za postopke se šteje, če pride do punkcije. a ja, pa še to za tiste, ki boste tole brale, za delanje testov se priporoča šele od 12. dne dalje, še sploh če ste imele ET na 3. dan po punkciji (jaz sem ga imela 5.dan). Do takrat se iz telesa izloči vpliv stopke, pa tudi dovolj hormona je, da urinski test pokaže pravilni rezultat. pa veliko sreče, držim pestke, da se dobro izteče
< Sporočilo je popravil mismis -- 4.11.2010 11:28:54 >