araz -> RE: november/december 2010 - IVF/ICSI (7.12.2010 17:13:55)
|
Skuštrana Suzi - imela sem 10 postopkov. Razen pri prvem sem imela vedno tudi zamrznjenčke, ki so bili iz postopka v postopek bolj kvalitetni in vedno več jih je bilo. Smo pa menjavali terapijo vsaj 5x (sem pa skoz vztrajala pri dr.Rešu). Tko da, niti ne vem več kolk transferjev sem imela sigurno pa več kot 20 (vedno vstavljena dva zarodka). Med zadnjim postopkom sem imela eno leto pavze in v tem letu natrenirala lj. maraton in si pridobila ful kondicije. Jest osebno pripisujem tako uspešnemu postopku ravno to. Špelka12, midva sva šla notri mislim, da za tem parom. Je pa res, da imam daljše lase (blond). Moj dragi je pa precej večji od mene (če ti bo kaj pomagalo). Kako pa se kaj pazite. Jest tokrat čisto nič, ne počivam. Sploh nimam časa, da bi se čez dan kaj vlegla. Pa še mojo miško moram skoz nosit, pa voziček vlečt po stopnicah gor in dol, ... Skratka čisto nasprotje kar je bilo prej, ko sem po vsakem postopku mirovala, ful počivala, nič težkega dvigovala. pa bomo videl, če to res kaj vpliva. Vglavnem držim pesti za vse nas, da nam čimprej uspe.
|
|
|
|