|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: november/december 2010 - IVF/ICSI
7.12.2010 13:27:40   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: araz

Punce, a se vam lahko pridružim. V soboto sem imela transfer zamrznjenčkov v Postojni. Test imam 18.12. Špela12 midve sva se morale pa videt pri Rešu v Postojni v soboto.

Samo na hitro. Zdej sem eno leto od poroda (ratalo v 10 postopku po 6 letih). Imam še osem zamrznjenčkov in od teh dva zdej grejem.

Joj pa kdaj se mi javišuser posted image , bi lahko že tam klepetali. Ja en par desno od naju se je oglasil, da ima zamrznjenčke, ko je ata prišel ven. Sta bila vi2? Punca je imela dolge lase, gospoda se pa ne spomnem.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 651
7.12.2010 17:13:55   
araz
Skuštrana Suzi - imela sem 10 postopkov. Razen pri prvem sem imela vedno tudi zamrznjenčke, ki so bili iz postopka v postopek bolj kvalitetni in vedno več jih je bilo. Smo pa menjavali terapijo vsaj 5x (sem pa skoz vztrajala pri dr.Rešu). Tko da, niti ne vem več kolk transferjev sem imela sigurno pa več kot 20 (vedno vstavljena dva zarodka). Med zadnjim postopkom sem imela eno leto pavze in v tem letu natrenirala lj. maraton in si pridobila ful kondicije. Jest osebno pripisujem tako uspešnemu postopku ravno to.

Špelka12, midva sva šla notri mislim, da za tem parom. Je pa res, da imam daljše lase (blond). Moj dragi je pa precej večji od mene (če ti bo kaj pomagalo).

Kako pa se kaj pazite. Jest tokrat čisto nič, ne počivam. Sploh nimam časa, da bi se čez dan kaj vlegla. Pa še mojo miško moram skoz nosit, pa voziček vlečt po stopnicah gor in dol, ... Skratka čisto nasprotje kar je bilo prej, ko sem po vsakem postopku mirovala, ful počivala, nič težkega dvigovala.
pa bomo videl, če to res kaj vpliva.

Vglavnem držim pesti za vse nas, da nam čimprej uspe.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 652
7.12.2010 18:15:45   
Anonimen
araz, če prav razumem si 1x že rodila. Kaj pa ostalo - nisi nikoli zanosila? Kaj so rekli, da je vzrok, da po tolkih ETjih ni uspeha? Upam, da ne sprašujem preveč, ampak ful mi je čudno, da imaš tako kvalitetne zarodke, vedno zamrznjenčke, pa nič. user posted image

(odgovor članu araz)
  Neposredna povezava do sporočila: 653
7.12.2010 18:18:29   
blanč
Uuuuuuuuuuu po stotih letih odprem tole stran in  vidim same stare borkeuser posted image to mi deliteuser posted image user posted image user posted image , naj bo jajc, pozitivnih testov in otrok za izvozuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 654
7.12.2010 18:38:21   
miklarom
špelka12 - a lepo čuvaš bebikeuser posted image , počutje vredu

goldy - madonca , ti kokoška ti si pa bla pridnauser posted image , držim pasti da se ti jih čim več oplodi, kdaj pa imaš ET

pikovit - saj veš navijam zateuser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 655
7.12.2010 18:40:46   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Uuuuuuuuuuu po stotih letih odprem tole stran in  vidim same stare borkeuser posted image to mi deliteuser posted image user posted image user posted image , naj bo jajc, pozitivnih testov in otrok za izvozuser posted image

o, poglej jo no lepo sa tudi ve stare borke z že svojimi user posted image  malo javite, in nas malo spodbujateuser posted image user posted image user posted image , kako sta kaj L. in B. zdaj sta pa že prava korenjaka a ne, bi mal kako slikico za nas za stimulacijo , da se nas mal primeuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 656
7.12.2010 19:08:20   
Reby
miklca - navijam za jutri, lepo sprejmi svojega pingija in da ostane še 8.5 mesecev pri tebi user posted image  user posted image  user posted image
pikovit - držim pesti za ponedeljek, v petek pa se fajn nažuraj user posted image

Aja, jaz sem čist pozabla, za seznamček - v petek mam UZ user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 657
7.12.2010 19:30:18   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Uuuuuuuuuuu po stotih letih odprem tole stran in  vidim same stare borke
user posted image to mi deliteuser posted image user posted image user posted image , naj bo jajc, pozitivnih testov in otrok za izvozuser posted image

o, poglej jo no lepo sa tudi ve stare borke z že svojimi user posted image  malo javite, in nas malo spodbujateuser posted image user posted image user posted image , kako sta kaj L. in B. zdaj sta pa že prava korenjaka a ne, bi mal kako slikico za nas za stimulacijo , da se nas mal primeuser posted image

Ja, miklca.. super!!! Lepo sprejmi pingvinčka jutri - jst sm živi dokaz, da so pingoti pravi borčki tak da maksimalno držim pesti zate!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 658
7.12.2010 19:33:19   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

goldy..bravo za tolko pridelka:)

no mi smo pa včeraj na urgenci videl srčka,,,13 mm velik...in je vse super..

punce..dejmo za vse navijamuser posted image user posted image user posted image

za vse ostale pa ful objemčkov.....naj bo naslednjič uspešno

iskrene čestitke za srčka. Zakaj pa na urgenci? Je vse ok?

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 659
7.12.2010 19:46:01   
araz
skuštranasuzi dvakrat mi je uspelo zagledati + na testu vendar se žal ni pravilno razvijalo in sem morala na čiščenje. Drugače pa nobenemu ni bilo jasno, kako to da ne zanosim z tako lepimi blastocistami. Pri vsakem postopku razen pri prvem sem imela zamrznjenčke. In z vsakim postopkom jih je bilo več in lepši so bili. Zato pa tudi nisem nikoli obupala.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 660
7.12.2010 19:57:43   
Anonimen
araz, držim pesti, da vama tudi tokrat uspe!!! user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 661
7.12.2010 21:04:02   
spelka12
araz ja se vaju spomnem. Bova skup trepetale do 18. Ja saj pri meni je tudi sedaj drugače, ni časa počivati. Nosim tamalega nonstop, dvigujem ga... Včeraj sem se prehitro obrnila za njim, me je zvilo v trebuhu, danes sem imela pa že krvave nitke v urinu.user posted image  AMpak dvomim, da ima počivanje kaj zveze s pluskom.
mikla fajn sprejmi pingvinčka. Če mu bo pa kdaj prevroče pa takoj na sladoleduser posted image
blanči a ti tud prideš kaj k namuser posted image
goldy uuuu si pa pridna kokoška

Počutje ok, edino utrujena sem veliko bolj kot prej. PA še O. imam doma, je mal bolan, tko da počivanja pri nas ni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 662
7.12.2010 21:16:15   
Goldy
spelka - pridna sem, a??'user posted image  A je tudi doma, tako da me zdajle po punkciji malo pazijo, ker drugače ne gre.

blanč - lepo, da si nas prišla pogledat.user posted image

araz - držimo pesti!user posted image

mikla - v soboto imam Et, ti pa pridno, pridno grej pingota.user posted image

WP - pozdravček in božaj bušija.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 663
7.12.2010 21:45:50   
miklarom
Goldy - sma si pa kar blizu s postopkom, in da si boma s porodom tudi a je takouser posted image

špelka12 - jp te pa te mu bom pa res mal sladoleda privoščila , da mu ne bo preveč vročeuser posted image user posted image

WP - hvala upajmo da bo tudi naš pingo borecuser posted image

Reby - bom ga lepo sprejela in nikamor ga ne spustim več, bo moral kar pri meni ostati, ko bo videl kako mu je luštno verjemi da sam ne bo hotel nikamoruser posted image user posted image user posted image user posted image   zate sem pa tudi vesela da gre postopek dalje in do konca

samo babike letos bo pa imel Božiček zeeeeeeelo veliko dela, kolk pozitivnih testov bo moral dati pod jelkouser posted image user posted image user posted image

anci banci - super za user posted image  in boš videla da bo vse vredu do konca , držim pestke zate

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 664
7.12.2010 22:43:26   
Goldy
mikla - moj PDP je 29.8.user posted image , ravno na Tomijev RD. Sej veš, da sem si že morala izračunat zaradi mojega....user posted image  To bo še en štos... Itak, da bosta najina PDP blizu nekje. Sicer vem, da bo moja G spet neki po svoje izračunala, ampak naj ji bo, ker je drugače tako fajna.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 665
8.12.2010 7:08:53   
HANYBANY
Punce a 9. dan po ET, ki je bil na 5. dan še lahko pokaže lažno pozitivno???? user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 666
8.12.2010 7:14:06   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY

Punce a 9. dan po ET, ki je bil na 5. dan še lahko pokaže lažno pozitivno???? user posted image

odvisno od tega kako hitro se hormon stopke iz tebe.

A je močna črtica? Jaz mislim, da ti je uspelo, glede na to, da si 16- dan od stopke user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 8.12.2010 7:16:07 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 667
8.12.2010 7:15:08   
kimsy
HANYBANY - jst nimam pojma... Upam, da ne! user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 668
8.12.2010 7:19:40   
HANYBANY
ni močna črtica, pa tud šele po pol minute se je pojavila, se pravi kasnej kot testnauser posted image nardila sem baby check (piše da rezultat prebereš po 3-5 minutah)
Na začetku sem rekla da ne bom delala testov, sam zdaj mi pa ti rjavi izcedki ne dajo miru pa sem vseen nardila testek, bi ga prlimala, sam ne znamuser posted image
Se bom najbrž spravla v avto pa v Lj na krvnega da vem na čem sem

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 669
8.12.2010 7:47:40   
loremi
Hanybany jaaaa sem vedla, da tistele krvavkaste sledi ne pomenijo prihoda user posted image  user posted image . Jaz sem delala test 9. dan po ET (ta pa je bil vedno na 5. dan) in je bil rezultat nedvomen, tko da jaaa obvezno danes, jutri ponovi test! a si vidla, da ni prehitro za obupat. V ponedeljek ali pa že kar v petek pa pojdni na krvnega! user posted image
Miklarom lepo sprejmi pikice danes! user posted image user posted image user posted image user posted image
Pikovitka user posted image  user posted image user posted image user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 670
8.12.2010 7:51:33   
sonya1
Hany, tole berem in ti lahko povem, kako je bilo pro meni.
Na treh testih je trajalo vsaj tri minute, da so se pokazale črtice, ki kažejo nosečnost, pa sem sedaj lepo v 11 tednu. Ko nisem bila,  se dodatne črtice sploh niso pokazale. Tako, da najbrž je to touser posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 671
8.12.2010 8:29:13   
mateja_goljev
ojla punce se javljam po dooolgem času!

Ne vem kako naj začnem, danes je 8 dan po ET in ponoči ko sem šla na wc sem se obisala in je bila sveža kri, sedaj je še zmeraj vidno, ampak samo ko se obrišem. Krče mam nenormalne, zmeraj ko vstanem me zaboli spodaj v trebuhu in pritisne na wc. v vodi ni sledu krvi, vidna je samo na papirju. Imam občutek, da nama je tudi 5 postopek spolzel iz rok....

Čeprav sem po malem še optimist, da se je poslovil samo eden.....

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 672
8.12.2010 9:22:05   
loremi
mateja_goljev tole je fino, če se bojo krvave sledi umirile, je precej upanja. Ker je tole lahko bila vgnezditvena krvavitev. Jaz navijam, da vama je ta postopek uspel! user posted image user posted image user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 673
8.12.2010 10:11:21   
HANYBANY
sem naredila še ClearBlue pa je zelo viden plusek, upam, da res ni od stopke user posted image

mateja_g, upam da se bove na koncu obe veselile, kljub izcedkom user posted image držim pesti

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 674
8.12.2010 10:54:36   
vrtnica.m
Hanybany - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitma, da se pa prepričaš da je to to, pa idi jutri na krvnega!!! Iskrene čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Za mano je že 5 postopek neuspešen :-( Kdaj v 6. postopek, pa še žal ne vem! Nimam trenutno ne volje in ne energije za to :-(

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?