|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: november/december 2010 - IVF/ICSI
29.11.2010 9:56:59   
mismis
Torej, če je tvoj 22. dan cikla 15.01. začneš s Suprefactom takrat (glede na to, da imaš dolgi postopek), špikaš se  cca 14-16 dni, odvisno kdaj pade 14. dan. Če je vse ok, torej endometrij  na nuli začneš s Puregonom s katerim se približno špikaš 10. dni potem pa sledi UZ. Kdaj bo punkcija je odvisno predvsem kako reagiraš, ampak po vsej verjetnosti jo lahko pričakuješ med 10. in 20. februarjem

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 476
29.11.2010 11:13:39   
vilincek
Mismis,

Najlepsa hvala za hiter odgovor. Zelo si mi pomagala.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 477
29.11.2010 16:10:47   
pikovit
Evo mene.sem klicala v Mb in imam v sredo UZ.Mi je pa ga. na oni strani tel. linije povedala,da ne bo nič z zamrznjenčki,ker delajo samo do 15.12 user posted image .Ampak jaz se ne dam in grem do konca user posted image user posted image user posted image .

Zdej mi pa malo osvežite spomin.Kdaj ti potem točno ustavijo?Ko se una črtica na testerčku za O ne pokaže več?Al kako že?Tiste ta sveže,ki ste imele v kratkem prenos zamrznjenčkov rabim vašo pomoč user posted image

No pa tudi odviso od moje kleti user posted image Če bo vse štimalo.

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 478
29.11.2010 17:44:53   
tinas
Pozdravljene punce,

evo mene danes z UZ-ja. vse OK, nadaljujemo s terapijo, dobila sem še Puregon in 8.12. ponoven UZ. do takrat pa 2 špike dnevno user posted image

počutje OK, glava me po malem boli vsak dan, vendar lekadol pomaga. drugače nič posebnega.

pozdrav vsem soborkam od
tinas

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 479
29.11.2010 18:14:10   
Anonimen
pikovit, tako je prav!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinas)
  Neposredna povezava do sporočila: 480
29.11.2010 18:49:46   
HANYBANY
Evo, moje poročilo, grejem dve lepi blastocisti user posted image user posted image
Vse skupaj jih je osem, sam za nobenga od preostalih 6 danes še niso vedeli, če bo šel v zamrznitev, vsi so lih na mejiuser posted image
Me pa zanima, tiste, ki ste v Lj, kdaj bi lahko pričakovala pošto za zamrznjenčke? Hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 481
29.11.2010 19:18:41   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Evo mene.sem klicala v Mb in imam v sredo UZ.Mi je pa ga. na oni strani tel. linije povedala,da ne bo nič z zamrznjenčki,ker delajo samo do 15.12 user posted image .Ampak jaz se ne dam in grem do konca user posted image user posted image user posted image .

Zdej mi pa malo osvežite spomin.Kdaj ti potem točno ustavijo?Ko se una črtica na testerčku za O ne pokaže več?Al kako že?Tiste ta sveže,ki ste imele v kratkem prenos zamrznjenčkov rabim vašo pomoč user posted image

bravo pikovitkauser posted image user posted image user posted image , ne daj se ti, poskusi jih vseeno prepričati da bi te še vzeli, škoda pa da se ne boma vidle ker jaz imam pa jutri UZ , s postopkom s pingvinčki je pa takole;

nekje 10. dan dobiš na UZ -ju teste za O, potem pa si jih moraš vsak dan doma delati in tisti dan ko imaš v obeh okencih torej okence C  in  T močne obarvane črtice oziroma da je v okencu T  močnejša od okenca C takrat pokličeš takoj gor na to številko ki sem ti jo dala in med isto uro torej med 14.00  in 15.00 uro in jim poveš da imaš test O pozitiven in potem ti oni povedo kdaj prideš na ETZ, je pa čist odvisno, mene so enkrat naročili 7.dan po pozitivnem testu, drugič pa 4. dan po pozitivnem testu.
Želim ti da se v sredo dobro zmeniš in da bi te še vseeno vzeli letos bom držala pestkeuser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 482
29.11.2010 19:21:10   
womanpolice

Sej bo, boš videla...

Pri mojem zamrznjenčku je blo tko, da sem dobila testke za domov in so mi rekli, ko bo test O pozitiven, da moram poklicat. Ko je bil pozitiven, sem poklicala, in so me vprašali na kateri dan so mi vstavljali zarodke v postopkih - povedala, da 5. dan, in tako so mi ETZ delali tudi 5. dan po pozitivnem testu O.

Kak si mi kaj? Kdaj se kaj vidimo? Te že kr mal pogrešam, veš. p.s. nisi edina, ki nimaš rada zime - jst je tud nimam.  Najrajši imam pomlad :-D

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 483
29.11.2010 19:22:24   
miklarom
HANYBANY - čestitke za dve lepi blastocisti zdaj pa jih lepo grej in nalulaj en veeeeeeeeeelik +user posted image user posted image user posted image user posted image
za pošto ti pa ne bi vedla ker v MB vedno povedo tisti dan ko prideš na ET koliko jih imaš za zamrzniti in vse ti lepo povedo in razložijo, bo pa katera druga ki hodi v LJ ti znala odgovoriti

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 484
29.11.2010 19:24:04   
Anonimen
hanybany, to je res super rezultat!!!!  Lepo grej svoje blastocistke!!!

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 485
29.11.2010 19:24:06   
miklarom
WP - kako si ti meni srečka user posted image , vidim da si že na polovici , lepo samo da je vse vredu in naj tako ostane do koncauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 486
29.11.2010 19:26:00   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY

Evo, moje poročilo, grejem dve lepi blastocisti user posted image user posted image
Vse skupaj jih je osem, sam za nobenga od preostalih 6 danes še niso vedeli, če bo šel v zamrznitev, vsi so lih na mejiuser posted image
Me pa zanima, tiste, ki ste v Lj, kdaj bi lahko pričakovala pošto za zamrznjenčke? Hvala

Čestitke za dve blastocisti. Full držim pesti za vaju!!! p.s. za pošto pa žal ne vem, ker v LJ nisva nikoli imela zamrznjenčkov.

Vso srečo!!!

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 487
29.11.2010 19:29:37   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

WP - kako si ti meni srečka user posted image , vidim da si že na polovici , lepo samo da je vse vredu in naj tako ostane do koncauser posted image user posted image user posted image

ja, zdaj pa že na polovici. Malo sem si že oddahnila, malo pa me je še vseeno strah. Še vseeno, ko grem na wc pogledam na papir.... in še vedno takrat ko ne čutim premikanja naše bebice, vzamem AS, in ko najdem srček, sem pomirjena. Upam, da bo vse ok. Čas pa gre počasi, saj sem skoz doma. Po eni strani si želim, da bi že jutri bil april in da KONČNO vidiva ta najin čudež, po drugi strani pa si rečem "pustmo času čas in april bo prišel ko bo prišel" :-D Še pa sedaj ne morem čist dojeti. Včasih še vedno v trebuh pogledam, da vidim, da je to res resnično, in da niso le sanje. Še posebej vesela sem takrat ko vidim nasmešek na obrazu mojega moža, saj je že mislil, da nikoli ne bo imel svojih bioloških otrok.

Kako si pa ti kaj? A si v postopku?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 488
29.11.2010 19:30:21   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

ja, zdaj pa že na polovici. Malo sem si že oddahnila, malo pa me je še vseeno strah. Še vseeno, ko grem na wc pogledam na papir.... in še vedno takrat ko ne čutim premikanja naše bebice, vzamem AS, in ko najdem srček, sem pomirjena. Upam, da bo vse ok. Čas pa gre počasi, saj sem skoz doma. Po eni strani si želim, da bi že jutri bil april in da KONČNO vidiva ta najin čudež, po drugi strani pa si rečem "pustmo času čas in april bo prišel ko bo prišel" :-D Še pa sedaj ne morem čist dojeti. Včasih še vedno v trebuh pogledam, da vidim, da je to res resnično, in da niso le sanje. Še posebej vesela sem takrat ko vidim nasmešek na obrazu mojega moža, saj je že mislil, da nikoli ne bo imel svojih bioloških otrok.

Kako si pa ti kaj? A si v postopku?

tale RR ga pa malo heca...

Neposredna povezava do sporočila: 489
29.11.2010 19:36:21   
miklarom
WP -  evo mi smo vredu, sem pa zdaj v postopku ja za zamrznjenča in sicer s tabletkami Estofem, ker prejšnji mesec nisem imela O in so mi postopek prekinili, zdaj pa smo spet v njemuser posted image , jutri imam spet UZ na deseti dan po M. in bomo videli kaj bodo povedali, upam na najboljše, in da izpeljemo ta postopek do konca, in pa da nam potem tudi končno uspe in pridemo tokrat do konca.

Ti pa čisto verjamem da te je še vedno vseeno strah, tudi mene je bilo vedno in me bo tudi sedaj še bolj in ti po pravici povem da se kar bojim vsega tega. Sem pa res vesela zate da vama je v MB uspelo, čuvaj se mi še naprej

Neposredna povezava do sporočila: 490
29.11.2010 19:41:14   
womanpolice

WP -  evo mi smo vredu, sem pa zdaj v postopku ja za zamrznjenča in sicer s tabletkami Estofem, ker prejšnji mesec nisem imela O in so mi postopek prekinili, zdaj pa smo spet v njemuser posted image , jutri imam spet UZ na deseti dan po M. in bomo videli kaj bodo povedali, upam na najboljše, in da izpeljemo ta postopek do konca, in pa da nam potem tudi končno uspe in pridemo tokrat do konca.

Ti pa čisto verjamem da te je še vedno vseeno strah, tudi mene je bilo vedno in me bo tudi sedaj še bolj in ti po pravici povem da se kar bojim vsega tega. Sem pa res vesela zate da vama je v MB uspelo, čuvaj se mi še naprej

jst tud srčno upam, da bi VAMA končno uspelo in da bi bilo res vse v najlepšem redu. Ne veš kako sem vesela, ko vidim, ko končno uspe kakšni od nas starih bork (seveda si za vsako vesel - za stare borke pa še posebej). Tako sem bila vesela tud za Mismis, Roži_. Zdaj pa si na vrsti ti, Pikovit, Tassi, Loremi, Mateja_G., itd. 
Res ti želim, da tale postopek z zamrznjenčkom uspe!
Takrat sem ti potem poslala sms in te klicala - ko sva bili dogovorjeni, vendar nisi nič odgovorila... Upam, da se enkrat vidimo v živo in kakšno rečemo ob kavici.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 491
29.11.2010 19:45:49   
miklarom
WP - se spomnim ja sam mislim da sem takrat glih delal, pa na šihtu itak nimam signala razen če grem ven. Boma se pa itak res enkrat dobili in skupaj kako rekli in popili kavicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 492
29.11.2010 19:49:05   
womanpolice
MIKLAROM-no, te držim za besedo user posted image
Lepo poročaj, kako gre postopek za Z...

Jst pa si grem čajčka skuhat, ker me že cel teden matra prehlad in me grlo kar fejst matra - še ponoči slabo spim zarad grla.

Nočko.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 493
29.11.2010 20:12:25   
spelka12

špelka12 - vidim da si ti tudi na tabletkah, kako daleč pa si že s postopkom, a ti greš tudi po pingota

Jutri imam prvi UZ, ja grem po pingote kot ti. Bova skupaj noge držale u luftu jutriuser posted image .
pikovitka do konca postopka in ne pozabi še naprej s trebuhom user posted image . Evo jaz sedaj jemljem 12 dni tabletke jutri ti pa javim, koliko dni bo do transferja. Držim pesti, da že letos cartaš pingota.
hanybany user posted image  za blastocisti, naj se lepo razvijata pri tebi.
WP vidim, da uživaš v nosečnosti. JAz še danes vsak dan pogledam papir (ti ostane to v krvi)user posted image . Boš videla ti ta vajin lepi čudež, ko bo prišel ven. Ne bom rekla, da je vse za nazaj pozabljeno, ampak splača pa se.

reševke kdaj začne ata z UZ-ji? Pred 6 uro? Se sploh ne spomnim več, kdaj sem hodilauser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 494
29.11.2010 20:22:46   
Reby
pikovit - super za UZ. Mogoče boš pa fo 15. že grela user posted image  Potem velja za četrtek ali petek. Pa še T-jčka bom vzela zram.
Hanybany - bravo, lepo grej user posted image  Upam, da so se bolečine kaj umirile...
miklca - držim pesti jutri za UZ. Da bi šla čimprej po pingota.
spelka - začne ob 5. zjutraj
WP - helou nosečkica, še malo pa morfologija.

Mene pa M heca in to najbrž zarad Diphereline-a. Upam, da jo jutri dobim.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 495
29.11.2010 20:38:15   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY

Sem se ravno danes spraševala kako kaj Hanybany in njena hipercauser posted image In lej ti njo z dvema blastama user posted image user posted image user posted image  Čestitke

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 496
29.11.2010 20:39:25   
pikovit

bravo pikovitkauser posted image user posted image user posted image , ne daj se ti, poskusi jih vseeno prepričati da bi te še vzeli, škoda pa da se ne boma vidle ker jaz imam pa jutri UZ , s postopkom s pingvinčki je pa takole;

nekje 10. dan dobiš na UZ -ju teste za O, potem pa si jih moraš vsak dan doma delati in tisti dan ko imaš v obeh okencih torej okence C  in  T močne obarvane črtice oziroma da je v okencu T  močnejša od okenca C takrat pokličeš takoj gor na to številko ki sem ti jo dala in med isto uro torej med 14.00  in 15.00 uro in jim poveš da imaš test O pozitiven in potem ti oni povedo kdaj prideš na ETZ, je pa čist odvisno, mene so enkrat naročili 7.dan po pozitivnem testu, drugič pa 4. dan po pozitivnem testu.
Želim ti da se v sredo dobro zmeniš in da bi te še vseeno vzeli letos bom držala pestkeuser posted image user posted image user posted image

Miklica user posted image  thx za tole podrovbo razlago user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 497
29.11.2010 20:40:54   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Sej bo, boš videla...

Pri mojem zamrznjenčku je blo tko, da sem dobila testke za domov in so mi rekli, ko bo test O pozitiven, da moram poklicat. Ko je bil pozitiven, sem poklicala, in so me vprašali na kateri dan so mi vstavljali zarodke v postopkih - povedala, da 5. dan, in tako so mi ETZ delali tudi 5. dan po pozitivnem testu O.

Kak si mi kaj? Kdaj se kaj vidimo? Te že kr mal pogrešam, veš. p.s. nisi edina, ki nimaš rada zime - jst je tud nimam.  Najrajši imam pomlad :-D

Evo jaz sem ok.Vidmo se ko boš kaj po LJ. hodila .Ja sovražim zimooooooooo.
Pa thx bejb user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 498
29.11.2010 20:42:53   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

pikovitka do konca postopka in ne pozabi še naprej s trebuhom user posted image

user posted image    I will user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 499
29.11.2010 20:44:08   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

reševke kdaj začne ata z UZ-ji? Pred 6 uro? Se sploh ne spomnim več, kdaj sem hodilauser posted image

Sej veš, rana ura zlata ura user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?