Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 29.11.2010 9:56:59
|
|
|
|
mismis
|
Torej, če je tvoj 22. dan cikla 15.01. začneš s Suprefactom takrat (glede na to, da imaš dolgi postopek), špikaš se cca 14-16 dni, odvisno kdaj pade 14. dan. Če je vse ok, torej endometrij na nuli začneš s Puregonom s katerim se približno špikaš 10. dni potem pa sledi UZ. Kdaj bo punkcija je odvisno predvsem kako reagiraš, ampak po vsej verjetnosti jo lahko pričakuješ med 10. in 20. februarjem
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 29.11.2010 11:13:39
|
|
|
|
vilincek
|
Mismis, Najlepsa hvala za hiter odgovor. Zelo si mi pomagala.
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 29.11.2010 16:10:47
|
|
|
|
pikovit
|
Evo mene.sem klicala v Mb in imam v sredo UZ.Mi je pa ga. na oni strani tel. linije povedala,da ne bo nič z zamrznjenčki,ker delajo samo do 15.12 .Ampak jaz se ne dam in grem do konca . Zdej mi pa malo osvežite spomin.Kdaj ti potem točno ustavijo?Ko se una črtica na testerčku za O ne pokaže več?Al kako že?Tiste ta sveže,ki ste imele v kratkem prenos zamrznjenčkov rabim vašo pomoč No pa tudi odviso od moje kleti Če bo vse štimalo.
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 29.11.2010 17:44:53
|
|
|
|
tinas
|
Pozdravljene punce, evo mene danes z UZ-ja. vse OK, nadaljujemo s terapijo, dobila sem še Puregon in 8.12. ponoven UZ. do takrat pa 2 špike dnevno počutje OK, glava me po malem boli vsak dan, vendar lekadol pomaga. drugače nič posebnega. pozdrav vsem soborkam od tinas
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 29.11.2010 18:14:10
|
|
|
|
Anonimen
|
pikovit, tako je prav!!!
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 29.11.2010 18:49:46
|
|
|
|
HANYBANY
|
Evo, moje poročilo, grejem dve lepi blastocisti Vse skupaj jih je osem, sam za nobenga od preostalih 6 danes še niso vedeli, če bo šel v zamrznitev, vsi so lih na meji Me pa zanima, tiste, ki ste v Lj, kdaj bi lahko pričakovala pošto za zamrznjenčke? Hvala
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 29.11.2010 19:18:41
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Evo mene.sem klicala v Mb in imam v sredo UZ.Mi je pa ga. na oni strani tel. linije povedala,da ne bo nič z zamrznjenčki,ker delajo samo do 15.12 .Ampak jaz se ne dam in grem do konca . Zdej mi pa malo osvežite spomin.Kdaj ti potem točno ustavijo?Ko se una črtica na testerčku za O ne pokaže več?Al kako že?Tiste ta sveže,ki ste imele v kratkem prenos zamrznjenčkov rabim vašo pomoč No pa tudi odviso od moje kleti Če bo vse štimalo. bravo pikovitka , ne daj se ti, poskusi jih vseeno prepričati da bi te še vzeli, škoda pa da se ne boma vidle ker jaz imam pa jutri UZ , s postopkom s pingvinčki je pa takole; nekje 10. dan dobiš na UZ -ju teste za O, potem pa si jih moraš vsak dan doma delati in tisti dan ko imaš v obeh okencih torej okence C in T močne obarvane črtice oziroma da je v okencu T močnejša od okenca C takrat pokličeš takoj gor na to številko ki sem ti jo dala in med isto uro torej med 14.00 in 15.00 uro in jim poveš da imaš test O pozitiven in potem ti oni povedo kdaj prideš na ETZ, je pa čist odvisno, mene so enkrat naročili 7.dan po pozitivnem testu, drugič pa 4. dan po pozitivnem testu. Želim ti da se v sredo dobro zmeniš in da bi te še vseeno vzeli letos bom držala pestke
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 29.11.2010 19:21:10
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Evo mene.sem klicala v Mb in imam v sredo UZ.Mi je pa ga. na oni strani tel. linije povedala,da ne bo nič z zamrznjenčki,ker delajo samo do 15.12 .Ampak jaz se ne dam in grem do konca . Zdej mi pa malo osvežite spomin.Kdaj ti potem točno ustavijo?Ko se una črtica na testerčku za O ne pokaže več?Al kako že?Tiste ta sveže,ki ste imele v kratkem prenos zamrznjenčkov rabim vašo pomoč No pa tudi odviso od moje kleti Če bo vse štimalo. Sej bo, boš videla... Pri mojem zamrznjenčku je blo tko, da sem dobila testke za domov in so mi rekli, ko bo test O pozitiven, da moram poklicat. Ko je bil pozitiven, sem poklicala, in so me vprašali na kateri dan so mi vstavljali zarodke v postopkih - povedala, da 5. dan, in tako so mi ETZ delali tudi 5. dan po pozitivnem testu O. Kak si mi kaj? Kdaj se kaj vidimo? Te že kr mal pogrešam, veš. p.s. nisi edina, ki nimaš rada zime - jst je tud nimam. Najrajši imam pomlad :-D
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 29.11.2010 19:22:24
|
|
|
|
miklarom
|
HANYBANY - čestitke za dve lepi blastocisti zdaj pa jih lepo grej in nalulaj en veeeeeeeeeelik + za pošto ti pa ne bi vedla ker v MB vedno povedo tisti dan ko prideš na ET koliko jih imaš za zamrzniti in vse ti lepo povedo in razložijo, bo pa katera druga ki hodi v LJ ti znala odgovoriti
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 29.11.2010 19:24:04
|
|
|
|
Anonimen
|
hanybany, to je res super rezultat!!!! Lepo grej svoje blastocistke!!!
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 29.11.2010 19:24:06
|
|
|
|
miklarom
|
WP - kako si ti meni srečka , vidim da si že na polovici , lepo samo da je vse vredu in naj tako ostane do konca
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 29.11.2010 19:26:00
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY Evo, moje poročilo, grejem dve lepi blastocisti Vse skupaj jih je osem, sam za nobenga od preostalih 6 danes še niso vedeli, če bo šel v zamrznitev, vsi so lih na meji Me pa zanima, tiste, ki ste v Lj, kdaj bi lahko pričakovala pošto za zamrznjenčke? Hvala Čestitke za dve blastocisti. Full držim pesti za vaju!!! p.s. za pošto pa žal ne vem, ker v LJ nisva nikoli imela zamrznjenčkov. Vso srečo!!!
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 29.11.2010 19:29:37
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom WP - kako si ti meni srečka , vidim da si že na polovici , lepo samo da je vse vredu in naj tako ostane do konca ja, zdaj pa že na polovici. Malo sem si že oddahnila, malo pa me je še vseeno strah. Še vseeno, ko grem na wc pogledam na papir.... in še vedno takrat ko ne čutim premikanja naše bebice, vzamem AS, in ko najdem srček, sem pomirjena. Upam, da bo vse ok. Čas pa gre počasi, saj sem skoz doma. Po eni strani si želim, da bi že jutri bil april in da KONČNO vidiva ta najin čudež, po drugi strani pa si rečem "pustmo času čas in april bo prišel ko bo prišel" :-D Še pa sedaj ne morem čist dojeti. Včasih še vedno v trebuh pogledam, da vidim, da je to res resnično, in da niso le sanje. Še posebej vesela sem takrat ko vidim nasmešek na obrazu mojega moža, saj je že mislil, da nikoli ne bo imel svojih bioloških otrok. Kako si pa ti kaj? A si v postopku?
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 29.11.2010 19:30:21
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice IZVIRNO SPOROČILO: miklarom WP - kako si ti meni srečka , vidim da si že na polovici , lepo samo da je vse vredu in naj tako ostane do konca ja, zdaj pa že na polovici. Malo sem si že oddahnila, malo pa me je še vseeno strah. Še vseeno, ko grem na wc pogledam na papir.... in še vedno takrat ko ne čutim premikanja naše bebice, vzamem AS, in ko najdem srček, sem pomirjena. Upam, da bo vse ok. Čas pa gre počasi, saj sem skoz doma. Po eni strani si želim, da bi že jutri bil april in da KONČNO vidiva ta najin čudež, po drugi strani pa si rečem "pustmo času čas in april bo prišel ko bo prišel" :-D Še pa sedaj ne morem čist dojeti. Včasih še vedno v trebuh pogledam, da vidim, da je to res resnično, in da niso le sanje. Še posebej vesela sem takrat ko vidim nasmešek na obrazu mojega moža, saj je že mislil, da nikoli ne bo imel svojih bioloških otrok. Kako si pa ti kaj? A si v postopku? tale RR ga pa malo heca...
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 29.11.2010 19:36:21
|
|
|
|
miklarom
|
WP - evo mi smo vredu, sem pa zdaj v postopku ja za zamrznjenča in sicer s tabletkami Estofem, ker prejšnji mesec nisem imela O in so mi postopek prekinili, zdaj pa smo spet v njem , jutri imam spet UZ na deseti dan po M. in bomo videli kaj bodo povedali, upam na najboljše, in da izpeljemo ta postopek do konca, in pa da nam potem tudi končno uspe in pridemo tokrat do konca. Ti pa čisto verjamem da te je še vedno vseeno strah, tudi mene je bilo vedno in me bo tudi sedaj še bolj in ti po pravici povem da se kar bojim vsega tega. Sem pa res vesela zate da vama je v MB uspelo, čuvaj se mi še naprej
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 29.11.2010 19:41:14
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom WP - evo mi smo vredu, sem pa zdaj v postopku ja za zamrznjenča in sicer s tabletkami Estofem, ker prejšnji mesec nisem imela O in so mi postopek prekinili, zdaj pa smo spet v njem , jutri imam spet UZ na deseti dan po M. in bomo videli kaj bodo povedali, upam na najboljše, in da izpeljemo ta postopek do konca, in pa da nam potem tudi končno uspe in pridemo tokrat do konca. Ti pa čisto verjamem da te je še vedno vseeno strah, tudi mene je bilo vedno in me bo tudi sedaj še bolj in ti po pravici povem da se kar bojim vsega tega. Sem pa res vesela zate da vama je v MB uspelo, čuvaj se mi še naprej jst tud srčno upam, da bi VAMA končno uspelo in da bi bilo res vse v najlepšem redu. Ne veš kako sem vesela, ko vidim, ko končno uspe kakšni od nas starih bork (seveda si za vsako vesel - za stare borke pa še posebej). Tako sem bila vesela tud za Mismis, Roži_. Zdaj pa si na vrsti ti, Pikovit, Tassi, Loremi, Mateja_G., itd. Res ti želim, da tale postopek z zamrznjenčkom uspe! Takrat sem ti potem poslala sms in te klicala - ko sva bili dogovorjeni, vendar nisi nič odgovorila... Upam, da se enkrat vidimo v živo in kakšno rečemo ob kavici.
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 29.11.2010 19:45:49
|
|
|
|
miklarom
|
WP - se spomnim ja sam mislim da sem takrat glih delal, pa na šihtu itak nimam signala razen če grem ven. Boma se pa itak res enkrat dobili in skupaj kako rekli in popili kavico
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 29.11.2010 19:49:05
|
|
|
|
womanpolice
|
MIKLAROM-no, te držim za besedo Lepo poročaj, kako gre postopek za Z... Jst pa si grem čajčka skuhat, ker me že cel teden matra prehlad in me grlo kar fejst matra - še ponoči slabo spim zarad grla. Nočko.
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 29.11.2010 20:12:25
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom špelka12 - vidim da si ti tudi na tabletkah, kako daleč pa si že s postopkom, a ti greš tudi po pingota Jutri imam prvi UZ, ja grem po pingote kot ti. Bova skupaj noge držale u luftu jutri . pikovitka do konca postopka in ne pozabi še naprej s trebuhom . Evo jaz sedaj jemljem 12 dni tabletke jutri ti pa javim, koliko dni bo do transferja. Držim pesti, da že letos cartaš pingota. hanybany za blastocisti, naj se lepo razvijata pri tebi. WP vidim, da uživaš v nosečnosti. JAz še danes vsak dan pogledam papir (ti ostane to v krvi) . Boš videla ti ta vajin lepi čudež, ko bo prišel ven. Ne bom rekla, da je vse za nazaj pozabljeno, ampak splača pa se. reševke kdaj začne ata z UZ-ji? Pred 6 uro? Se sploh ne spomnim več, kdaj sem hodila
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 29.11.2010 20:22:46
|
|
|
|
Reby
|
pikovit - super za UZ. Mogoče boš pa fo 15. že grela Potem velja za četrtek ali petek. Pa še T-jčka bom vzela zram. Hanybany - bravo, lepo grej Upam, da so se bolečine kaj umirile... miklca - držim pesti jutri za UZ. Da bi šla čimprej po pingota. spelka - začne ob 5. zjutraj WP - helou nosečkica, še malo pa morfologija. Mene pa M heca in to najbrž zarad Diphereline-a. Upam, da jo jutri dobim.
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 29.11.2010 20:38:15
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY Evo, moje poročilo, grejem dve lepi blastocisti Vse skupaj jih je osem, sam za nobenga od preostalih 6 danes še niso vedeli, če bo šel v zamrznitev, vsi so lih na meji Me pa zanima, tiste, ki ste v Lj, kdaj bi lahko pričakovala pošto za zamrznjenčke? Hvala Sem se ravno danes spraševala kako kaj Hanybany in njena hiperca In lej ti njo z dvema blastama Čestitke
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 29.11.2010 20:39:25
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Evo mene.sem klicala v Mb in imam v sredo UZ.Mi je pa ga. na oni strani tel. linije povedala,da ne bo nič z zamrznjenčki,ker delajo samo do 15.12 .Ampak jaz se ne dam in grem do konca . Zdej mi pa malo osvežite spomin.Kdaj ti potem točno ustavijo?Ko se una črtica na testerčku za O ne pokaže več?Al kako že?Tiste ta sveže,ki ste imele v kratkem prenos zamrznjenčkov rabim vašo pomoč No pa tudi odviso od moje kleti Če bo vse štimalo. bravo pikovitka , ne daj se ti, poskusi jih vseeno prepričati da bi te še vzeli, škoda pa da se ne boma vidle ker jaz imam pa jutri UZ , s postopkom s pingvinčki je pa takole; nekje 10. dan dobiš na UZ -ju teste za O, potem pa si jih moraš vsak dan doma delati in tisti dan ko imaš v obeh okencih torej okence C in T močne obarvane črtice oziroma da je v okencu T močnejša od okenca C takrat pokličeš takoj gor na to številko ki sem ti jo dala in med isto uro torej med 14.00 in 15.00 uro in jim poveš da imaš test O pozitiven in potem ti oni povedo kdaj prideš na ETZ, je pa čist odvisno, mene so enkrat naročili 7.dan po pozitivnem testu, drugič pa 4. dan po pozitivnem testu. Želim ti da se v sredo dobro zmeniš in da bi te še vseeno vzeli letos bom držala pestke Miklica thx za tole podrovbo razlago
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 29.11.2010 20:40:54
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Evo mene.sem klicala v Mb in imam v sredo UZ.Mi je pa ga. na oni strani tel. linije povedala,da ne bo nič z zamrznjenčki,ker delajo samo do 15.12 .Ampak jaz se ne dam in grem do konca . Zdej mi pa malo osvežite spomin.Kdaj ti potem točno ustavijo?Ko se una črtica na testerčku za O ne pokaže več?Al kako že?Tiste ta sveže,ki ste imele v kratkem prenos zamrznjenčkov rabim vašo pomoč No pa tudi odviso od moje kleti Če bo vse štimalo. Sej bo, boš videla... Pri mojem zamrznjenčku je blo tko, da sem dobila testke za domov in so mi rekli, ko bo test O pozitiven, da moram poklicat. Ko je bil pozitiven, sem poklicala, in so me vprašali na kateri dan so mi vstavljali zarodke v postopkih - povedala, da 5. dan, in tako so mi ETZ delali tudi 5. dan po pozitivnem testu O. Kak si mi kaj? Kdaj se kaj vidimo? Te že kr mal pogrešam, veš. p.s. nisi edina, ki nimaš rada zime - jst je tud nimam. Najrajši imam pomlad :-D Evo jaz sem ok.Vidmo se ko boš kaj po LJ. hodila .Ja sovražim zimooooooooo. Pa thx bejb
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 29.11.2010 20:42:53
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 pikovitka do konca postopka in ne pozabi še naprej s trebuhom . I will
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 29.11.2010 20:44:08
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 reševke kdaj začne ata z UZ-ji? Pred 6 uro? Se sploh ne spomnim več, kdaj sem hodila Sej veš, rana ura zlata ura
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?