Ali se kateri ni vedelo ploda po 7 tednu nosečnosti in se je potem pojavil? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

daya -> Ali se kateri ni vedelo ploda po 7 tednu nosečnosti in se je potem pojavil? (3.8.2005 12:07:44)

Pozdravljene!

Zdajle se vračam s prvega pregleda pri gin. noseča sem 7 t 3 dni. Ploda se žal ni videlo, zato me je gin. naročila še v petek. Rekla je da je možno da je samo tako obrnjen da se ga ne vidi.

Jaz pa se bojim da se mi bo ponovila zgodba kot v prvi nosečnosti, ko ploda tudi ni bilo in sem morala na čiščenje. Vmes sem rodila punčko. Prosim vas za malo tolažbe, ker sem se nosečnosti zelo veselila, zdaj pa se bojim da bo spet tako kot prvič.

Hvala za vaše izkušnje oz. izkušnje vaših znank.

Lp,

Dayajavascript:IzberiSmajlija(':((')

stuhica -> Ali se kateri ni vedelo ploda po 7 tednu nosečnosti in se je potem pojavil? (3.8.2005 12:29:24)

draga daya ocitno sva v istem smornu! jest sem bila v ponedeljek in mi je ugotovil sicer nosecnost ampak isto kot pri tebi nic tocno ni videl in moram v petek ponovno!Sicer sem jaz v 5 tednu. inmorda je res se prezgodaj...
jest v prvo sicer nisem sla na ciscenje ampak sem imela izvenmaternicno tko da zdej me je strah baje da se lahko ponovi! A ti si pa imela ciscenje v prvo zakaj!
Zdej me je pa se bolj strah kaj ce ga meni tu ne bo videl v petek ! Men se bo zmesalo ce bo spet kaj narobe ker bi bila tko vesela ce bi lahko bla srecka nosecka!

daya -> Ali se kateri ni vedelo ploda po 7 tednu nosečnosti in se je potem pojavil? (3.8.2005 12:42:21)

Stuhica: jaz mislim da je pri tebi morda še malo prezgodaj da bi se videl plod tako da se jaz na tvojem mestu še nebi sekirala. Meni pa bi se moral videti tudi že srček tudi če sem kaj kasneje zanosila.

Prvič je bilo pri meni čiščenje zato ker sem bila ravno tako noseča 8 t in se ni videlo nobenega ploda bile pa so kar 3 gestacijske vrečke. Potem so mi to ščistili in sem po 4 mesecih ponovno zanosila in zdaj imam doma 2 letno punčko. Zdaj se pa spet nič ne vidi in mislim da bo žal spet kot prvič.

Lp,

Daya

stuhica -> Ali se kateri ni vedelo ploda po 7 tednu nosečnosti in se je potem pojavil? (3.8.2005 13:08:45)

daya jest srcno upam da se bo zadeva za obe iztekla tako kot mora bit vse v najlepsem redu! do petka bova mogli obe pocakat da vidiva kaj in kako drzim pestke za obe! pa se pol slisiva v petek ce bo vse ok Ok pa da vidiva kaj so kej kteri rekli!

bevetko -> Ali se kateri ni vedelo ploda po 7 tednu nosečnosti in se je potem pojavil? (3.8.2005 14:13:05)

zelim vama obema, da bi bilo na naslednjem pregledu vse ok. Jaz sem imela lani te tezave, prvi pregled sem imela v 5 tednu, pa se ni nic videlo, drugega pa potem v šestem, pa še vedno nič in potem sem morala iti na čiščenje imela pa sem tudi tak rjav izcedek. Sedaj po dobrem pol leta pa sem vesela srecka nosecka, že v 15 tednu.
Držim pesti!

stuhica -> Ali se kateri ni vedelo ploda po 7 tednu nosečnosti in se je potem pojavil? (3.8.2005 14:30:51)

oh bevetko bog uslisal tvoje besede

CIPRESA -> Ali se kateri ni vedelo ploda po 7 tednu nosečnosti in se je potem pojavil? (4.8.2005 6:08:53)

Daya čisto možno je da gre za mlajšo nosečnost in kljub temu da ti je po zadnji menstruaciji izračunala 7t jih imaš lahko manj po UZ. Tako je pri meni in sedaj sem že 9 dni čez rok. In če si tam pol v 6t lahko pa tudi v 7t da se nekaterim plod še ne vidi, zato počakaj in na stran s črnimi mislimi pa bo bolje.

Tudi meni se v 6t ni videl pa sem krvavela takrat pa sem se ravno tako bala ko sem pa prišla na ponovni pregLed se je že videl. Počakaj do naslednjega pregleda in boš videla da boš ugledala svojega :duda:.

Pa veliko sreče CIPRESA

Stran: [1]