boleč trebuh (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

CIPRESA -> boleč trebuh (3.8.2005 11:36:37)

Eno vprašanje za vse tiste ki ste že rodile, ali je imela katera boleč trebuh preden je rodila???? Ker mene ne boli spodnji del trebuha ampak kar cel trebuh še posebej zaboli ko se naš :duda: premakne. Ali je to normalno????

Pajaca -> boleč trebuh (3.8.2005 11:40:32)

O Cipresa a ti kar vztrajaš?????

Teli popadki in začetki so pri vsaki tako različni, da vsako drgač boli..... lahko da je to to..... mene je sam začelo špikat spodaj v trebuhu... in to je bilo vedno pogosteje.

Rabarbara -> boleč trebuh (3.8.2005 11:45:35)

Živjo, Cipresa. Upam, da boš kmalu rodila.
Mene je bolel spodnji del trebuha (konstantna bolečina, tako da ne bi rekla, da so popadki) en dan pred porodom... Naslednji dan me ni bolelo več, ko sem šla na pregled sem bila pa že 4cm odprta, v porodnišnico sem šla zvečer, rodila ponoči.
Mogoče se je začelo pa tudi pri tebi, in se zdaj odpira maternični vrat!
Lep porod ti želim!
Rabarbara

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.8.2005 11:57:52)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

kathy -> boleč trebuh (3.8.2005 12:59:48)

Še jaz imam eno vprašanje
Mene je v nedeljo zelo bolel trebuh - spodaj nizko pod popkom, ves čas. Lahko bi rekla da me je bolelo vse od spodaj tudi nožnica. Zelo me je zabolelo če sem kihnila, tise mišice tam spodaj. :( V ponedeljek je bilo malo boljše v torek še boljše. Tako da nisem niti klicala G. Danes me pa spet malo boli oziroma tišči v spodnjem delu trebuha. Sem pa bila v soboto zelo aktivna, sem bila celo popoldan na nogah, sem si morda kaj pretegnila?
Kako izgledajo popadki? A kaj čutiš ko se odpiraš?
Noseča sem 35t3d

Prosim kako razlago
LP

devica -> boleč trebuh (3.8.2005 13:28:34)

Kathy, tudi jaz imam take bolečine že pr. 10 dni, kakšen dan nič, kakšen dan pa več. Ko sem klicala gin. mi je ta rekla da če bolečina popusti ko počivam, da je to od naporov, čeprav meni se ne zdi da bi se preveč naprezala ali pač? Skratka, mene ko začne dol tiščat oz. se pojavijo bolečine, se uležem na bok in res pomaga. Upam samo da bom zdržala še kak mesec, saj sem šele v 32 tednu.Bomo videli, kaj bo naslednji teden na pregledu!LP!

Talči -> boleč trebuh (3.8.2005 15:08:22)

Hoj, Cipresa,
naj ti povem, da imam jaz danes enake probleme. Bolečine v trebuhu imam predvsem čisto spodaj, sicer pa me boli celi trebuh. Tak, kot da bi imela kamenje, ki se ne more nikamor razporediti.
In če npr. vstanem iz ležečega položaja v sedečega ali pa če se :duda: premakne, me tudi boli. Celo na pritisk s prstom boli (danes sem si morala CTG k trebuhu držat, ker je bil bolj slabi signal, sem skoraj znorela).
Danes je tak fajn vreme za rodit. Greva?
LP
Talči

CIPRESA -> boleč trebuh (3.8.2005 16:36:55)

Oh Talči sem pa mislila da je vsaj tebi uspelo. Drugače pa isto kot ti ko praviš za trebuh. Najbolj zaboli ko se mi :duda: premakne.

Počakajva kaj bo zvečer !!!!!

Talči -> boleč trebuh (3.8.2005 17:57:15)

O.K.
Ti javim, če bo kaj novega.
LP
Talči

CIPRESA -> boleč trebuh (3.8.2005 19:46:43)

Talči kako kaj pri vas kaže??? Pri nas še vse po starem, se malo umiri pa spet začne pa spet bolje....

Mislim da bomo dočakali jutro v enem kosu. Upam da pri vas kaže kaj bolje. Zdaj grem, pa po dolgem ker moram biti jutri ob 8h že v Kranju. Se zjutraj mogoče še kaj javim.

Talči -> boleč trebuh (3.8.2005 20:41:00)

Tudi pri nas nič novega. Samo nekaj se mi ful po črevesju pretaka, sicer pa vse po starem.
Izgleda, da danes nič ne bo.
Nočko!
Talči

Stran: [1]