mamsi -> RE: ali sem slaba mama? (1.11.2010 11:08:42)
|
Slaba mama je tista, ki namenoma zanemarja otroka, ki jo potrebuje, in mu celo škoduje. Tvoj je zadovoljen - bod vesela, da je tako nezahteven. Sicer ne vem, kaj pomeni otrok, ki se sam igra tudi ne vem, kakšen potem zraste, in tudi ne poznam nobene mamice s takim otrokom. Brala pa sem da tudi takšni obstajajo in da jih je le okoli 10%. Nič ni narobe, razen če bi bil otrok nezainteresiran in bi se zastrmel v prazno, če se ne bi odzival na tvoj obraz, potem bi te moralo skrbeti. Drugače pa ne. Jest mam 3 in vse 3 zahtevne - beri - ves dan sem imela deu z njimi, same se niso znale zamotit do 1,5 leta. Potem pa kot bi odrezal - igrale so se same, ena z drugo - starejše dve, samo za jest in oblečt sem jima pripravljala ostalo pa sta se igrale ure in ure same. Tamala je pa še dojenčica in prav tako zahtevna praktično od rojstva. Tako da bi si tudi jaz želela vsaj enega nezahtevnega otroka, a kaj češ, taki so kot so. Če ti paše, se igraj igrice z njim, ki jih najdeš tudi na temu forumu. Sigurno mu ne bo škodilo, kvečjemu kontra.
|
|
|
|