matcar -> RE: V pričakovanju četrtega (2.11.2010 19:42:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra_26 Mene pa nekaj zanima.Upam da dobim kakšen odgovor. Kako to, da ste se odločile za 4 otroka. V kako velikem stanovanju živite?Ste zaposlene in partnerji tudi? Radovednost pač, upam da dobim odg. Hvala Ja,pri nas je tak,da sma si oba z možem želela dosti otrok(beri 5),ampak jih ne bo toliko,bomo pri tem nehali,ker sem namreč ostale 3 rodila z CR.Že iz tega vidika jih več ne morem oz. smem imet.Kar se financ tiče,je moj ravno šefu svojemu zadnjič rekel zelo dobro.Glede na to,da se nikamor ne premakne pri plačah,vse ostalo pa se draži,je vseeno al imam 1-ga,3. ali 5 otrok,ko bo situacija vedno enaka.Živimo sicer v hiši,pri mojih starših,nimamo pa ne vem,kako velikega stanovanja v hiši(65 kvadratov).Mi2 sma zaenkrat oba zaposlena,ni pa rečeno,da bo tak tudi ostalo,glede na razmere.Je pa tak,da če imaš 4 otroke,10 let ne rabiš delat,ti pa teče delovna doba,dobiš DSP in otroški dodatek in 1x letnododatek na veliko družino.Zdaj pri meni to sicer ni opcija,je pa vsaj ena tolažba,če ostanem slučajno brez službe.
|
|
|
|