Blink1 -> RE: kaj je s tem Bankanetom?? (31.10.2010 16:55:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima Jezna sem ko hudič!! 1. stanje na strani: Razpoložljivo stanje mi kaže popolnoma drugače kot, ko kliknem gor na znesek "razpoložljivega stanja" kjer se mi odpre ves promet preteklega meseca za moj TRR [sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] 2. Na osnovni strani piše obvestilo, da so nam kao vsem, komitentom noveKBM vrnili nadomestila na dvige na bankomatih drugih bank 29.10.2010 - jaz namreč nisem dobila niti centa, pa vem, da sem tu pa tam dvignila tudi na katerem drugem bankomatu - nas imajo za norca ali kaj?!? [sm=hudicek1.gif] (ps. ne gre se mi za tiste 3€, sploh ne, gre se zato, da pišejo kako so nekaj vračali, v resnici pa kot zgleda (vsaj na mojem TRR-ju) NISO!? [sm=hudicek1.gif] ja, že navsezgodaj piham od jeze [sm=hudicek1.gif] 1. Razpoložljivo stanje ti pokaže vse: stanje - znesek limita - zadržana sredstva-razpoložljiva sredstva (skupaj z minusom) 2. Piše, da so izplačali provizije od februarja do decempra 2006. Jaz sem dobila nazaj 2,5€ [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|